Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η κοινή προετοιμασία με τη Μαρσέιγ (pics)

Η Μαρσέιγ βρίσκεται στην Ελλάδα και ξεκίνησε από το πρωί της Τρίτης (5/10) η κοινή προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η κοινή προετοιμασία με τη Μαρσέιγ (pics)

Ξεκίνησε την Τρίτη (5/10) το πρωί η κοινή προετοιμασία του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Η κοινή προετοιμασία του νταμπλούχου Ελλάδας, με τους πρωταθλητές Γαλλίας θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη (7/10).

Οι δυο ομάδες πραγματοποιούν κοινές διπλές προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) ενώ θα παίξουν και φιλικά προπονητικού χαρακτήρα. Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος θα έχει την ευκαιρία να προβεί σε αρκετές δοκιμές στα πλαίσια της κοινής προετοιμασίας με τη Γαλλική ομάδα και θα έχει μια ακόμα ευκαιρία για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, από τις 17 μέχρι τις 21 Οκτωβρίου, διάστημα στο οποίο οι Πειραιώτες θα φιλοξενήσουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο.

Η Μαρσέιγ θυμίζουμε πως τα τελευταία χρόνια είναι σε ανοδική πορεία, έχει στις τάξεις της αστέρια της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, όπως είναι ο Σέρβος άσος Άντρια Πρλαΐνοβιτς, ο Γάλλος με ιταλική υπηκοότητα Μίκαελ Μποντέγκας, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μαρσέιγ και έπαιξε σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, για να επιστρέψει και πάλι στη γαλλική ομάδα φέτος το καλοκαίρι.

Η Μαρσέιγ την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν στον όμιλο του Ολυμπιακού στο LEN Champions League, πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final 8 και στον τελευταίο αγώνα της διοργάνωσης ηττήθηκε από τους Πειραιώτες με 13-12 και κατέλαβε την 8η θέση.