Περιστέρι – Στρασμπούρ 7-8: Ήττα στα σημεία και αποκλεισμός από το LEN Euro Cup

Το Περιστέρι ηττήθηκε 8-7 από τη Στρασμπούρ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του LEN Euro Cup.

Περιστέρι – Στρασμπούρ 7-8: Ήττα στα σημεία και αποκλεισμός από το LEN Euro Cup

Πολύ κοντά στη πρόκριση στην επόμενη φάση του LEN Euro Cup έφτασε ο ΓΣ Περιστερίου, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τελικά το εμπόδιο της τελευταία αντιπάλου στον Β' Προκριματικό όμιλο γαλλικής Στρασμπούρ.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη ηττήθηκε 8-7, σε έναν αγώνα γεμάτο αγωνία, ανατροπές και φινάλε γκραν γκινιόλ, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια (με δύο ήττες και μία νίκη), στο φινάλε της φάσης των ομίλων.

Ο έμπειρος περιφερειακός Διονύσης Καρούντζος είχε ισοφαρίσει το 7-7, στο 1.2 πριν από το τέλος, αλλά στο 0.42 ο Μπούντεν πέτυχε το γκολ που έδωσε στη Στρασμπούργκ τη νίκη και την πρόκριση, αφού η τελευταία προσπάθεια του Περιστερίου για ισοφάριση, ύστερα από τάιμ άουτ που κάλεσε ο κόουτς Κώστας Λούδης, ανακόπηκε από το Μπάμπιτς.

Οι Γάλλοι μαζί με την Ορτίτζια πέρασαν στην επόμενη φάση και το Περιστέρι στα σημεία στην πρώτη του Ευρωπαϊκή παρουσία έμεινε εκτός αλλά άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡΓΚ 7-8

Οκτάλεπτα: 2-2, 0-3, 2-0, 3-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Μύριλος, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος, Καρούντζος 3, Αγκόρτσας 1, Παπασηφάκης 3, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής.

ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ: Ντορν, Σιόν, Μπασελιέ, Σεσκά 2, Μισί 1, Μπάμπιτς 2, Βιξ, Μπιά 1, Ντενίξ, Μίσιτς, Μπούντεν 2, Βαλεντίνο, Φοντανί.