ΑΕΚ: Στο Νόβι Σαντ για το LEN Euro Cup

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο Νόβι Σαντ και ετοιμάζεται για την πρώτη της ευρωπαϊκή παρουσία στο πόλο ανδρών. Θα αγωνιστεί στον 4ο Προκριματικό Όμιλο του Len Euro Cup. Οι αντίπαλοι και το πρόγραμμα.

ΑΕΚ: Στο Νόβι Σαντ για το LEN Euro Cup

Στο Νόβι Σαντ βρίσκεται η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ, έτοιμη για την πρώτη της ευρωπαϊκή συμμετοχή. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη θα αγωνιστεί στον 4ο Προκριματικό Όμιλο του LEN Euro Cup και θα γράψει ιστορία, με την παρουσία της στα ευρωπαϊκά σαλόνια για πρώτη φορά. Παρθενική συμμετοχή για το τμήμα πόλο σε ευρωπαϊκούς αγώνες, υπό τις οδηγίες πλέον του Δημήτρη Μάζη.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Δίπλαρο, Ηλιόπουλο, Βίκσεβιτς, Σταμέλο, Κριγιέστορατς, Στελλάτο, Παπάκο, Φλέγκα, Μανιουδάκη, Τσατάλιο, Κατσινούλα, Παπούκα, Τσιστράκη και Μαυρωτά.

Την αποστολή της ΑΕΚ συνοδεύουν οι Διοικητικοί Υπεύθυνοι του τμήματος, ο κ. Πάνος Μιχαλόπουλος και ο κ. Γιώργος Κιρμίζογλου.

Αντίπαλοι του «Δικεφάλου» θα είναι η Βαζούτας (Ουγγαρία), η Σαμπαντέλ (Ισπανία) και η Βοϊβοντίνα (Σερβία). Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ομίλου της ΑΕΚ:

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

19:00 VK Vojvodina – Sabadell

21:00 BVSC Zuglo – ΑΕΚ

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

19:00 VK Vojvodina – ΑΕΚ

21:00 Sabadell – BVSC Zuglo

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

11:00 ΑΕΚ – Sabadell

13:00 VK Vojvodina – BVSC Zuglo