Επίσημο: Στην Προ Ρέκο ο διεθνής Κροάτης φουνταριστός Λούκα Λόντσαρ (pic, vid)

Ο Λούκα Λόντσαρ είναι και επίσημα παίκτης της Προ Ρέκο. Ο διεθνής Κροάτης φουνταριστός ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Επίσημο: Στην Προ Ρέκο ο διεθνής Κροάτης φουνταριστός Λούκα Λόντσαρ (pic, vid)

Σπουδαία μεταγραφή για την Προ Ρέκο. Η ομάδα του Σάντρο Σούκνο ανακοίνωσε την Τετάρτη (23/6) την απόκτηση του Λούκα Λόντσαρ. Ένας από τους καλύτερους φουνταριστούς στον κόσμο θα αγωνίζεται στους πρωταθλητές Ευρώπης, που έχουν ανανεώσει και τη συνεργασία τους με τον διεθνή Ιταλό φουνταριστό, Αϊκάρντι.

Ο Λούκα Λόντσαρ είναι κι αυτός ένα από τα...χρυσά παιδιά της Κρατίας. Γεννημένος στο Ζάγκρεμπ, έπαιξε αρχικά στη Μλάντοστ όπου κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο και στη συνέχεια μετακόμισε στην Ιταλία όπου αγωνίστηκε στην Μπρέσια για έναν χρόνο, κατακτώντας το Κύπελλο.

Τα τελευταία χρόνια είναι στο Ντουμπρόβνικ όπου με το σκουφάκι της Γιουγκ κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του. Διεθνής φυσικά με την Κροατία ο 33χρονος άσος δεν ήταν στο χρυσό στο Λονδίνο το 2012 αλλά στο ασημένιο στο Ρίο το 2016 και φυσικά στο χρυσό του 2017 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μέσα στη Βουδαπέστη.

«Η Προ Ρέκο είναι η καλύτερη ομάδα πόλο στον κόσμο. Ένας σύλλογος που ζει με την πίεση. Πρέπει να κερδίζει. Όταν με κάλεσε ο πρόεδρος Φελούγκο, ένιωσα μεγάλη τιμή.

Είμαι πεπεισμένος ότι ακόμη και στην ηλικία μου θα μπορώ να μάθω πολλά, ξεκινώντας από τους δύο φουνταριστούς που έχει η ομάδα. Ο Αϊκάρντι είναι από τους καλύτερους στον κόσμο εδώ και δέκα χρόνια. Ο Αμερικανός Χάλοκ, νομίζω ότι έχει μεγάλες δυνατότητες.

Δεν θα έχω πλέον τον Ίβοβιτς ως αντίπαλο, αλλά η προπόνηση μαζί του σίγουρα θα είναι σημαντική και δυνατή. Ο κύριος στόχος για μένα είναι πάντα να δώσω εκατό τοις εκατό για την ομάδα, να τους βοηθήσω να κερδίζουν με κάθε τρόπο.

Ο Σάντρο Σούκνο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, θέλει πάντα να βελτιώνεται. Είναι τελειομανής με νοοτροπία νικητή. Χαίρομαι που τον βρίσκω στον πάγκο της Ρέκο», είπε ο 33χρονος άσος.