Μπαρτσελονέτα: Τέλος Μάγιαρακ, Μποντέγκας, Άλεξιτς!

Τέσσερις παίκτες αποτελούν παρελθόν από την Μπαρτσελονέτα. Ο λόγος για τους Μάγιαρακ, Μποντέγκας, Άλεξιτς και Κοΐμπρα.

Μπαρτσελονέτα: Τέλος Μάγιαρακ, Μποντέγκας, Άλεξιτς!

Τέσσερις πολίστες – οι τρεις εκ των οποίων βασικοί – αποτελούν παρελθόν από την Μπαρτσελονέτα. Οι Ισπανοί ανακοίνωσαν την Τετάρτη (16/6) πως δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα οι Μπλάι Μάγιαρακ, Μάικ Μποντέγκας, Μίλαν Άλεξιτς και Πέδρο Κοΐμπρα.

Οι τρεις πρώτοι ήταν φυσικά βασικοί στην ομάδα του Τσους Μαρτίν, ο οποίος επίσης δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, όπως είναι ήδη γνωστό.

Ο Ισπανός αριστερόχειρας, Μπλάι Μάγιαρακ με θητεία φυσικά και στον Ολυμπιακό αποχωρεί ύστερα από χρόνια ενώ σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται και ο διεθνής Ιταλός, Μάικ Μποντέγκας. Ένας παίκτης για όλες τις δουλειές.

Παρελθόν και ο Σέρβος άσος Μίλαν Άλεξιτς, ο οποίος όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη Σερβία θα γυρίσει στην Παρτιζάν Βελιγραδίου που αναμένεται να είναι ενισχυμένη τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Στέφαν Μίτροβιτς που πέρσι έφυγε από τον Απόλλωνα Σμύρνης και γύρισε στο Βελιγράδι, θα ανανεώσει με την Παρτιζάν που θέλει και τον Άλεξ Μπόουεν, τον διεθνή Αμερικανό που τη σεζόν 2020-21 ήταν στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η Παρτιζάν κινείται και για τους Νεμάνια Βίτσο (Τριέστε) και τον Ντιμίτρι Ριστίτσεβιτς (Νόβι Μπέογκραντ).

Ο Πέδρο Κοΐμπρα, ο οποίος επίσης δεν συνεχίζει στην Μπαρτσελονέτα ήταν ο δεύτερος τερματοφύλακας πίσω από τον αγέραστο Πινέδο, ο οποίος στα 41 του θα είναι στο Τόκιο με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Σημειώνουμε πως με την Μπαρτσελονέτα ανανέωσε τη συνεργασία του, ο σπουδαίος Φελίπε Περόνε. Ο 35χρονος άσος υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο.