Δημήτρης Νικολαΐδης: Στη Σπαντάου ο διεθνής φουνταριστός

Μετά την Ιταλία και την Μπρέσια, ο Δημήτρης Νικολαΐδης παραμένει στο εξωτερικό αλλά θα συνεχίσει στη Γερμανία και τη Σπαντάου.

Δημήτρης Νικολαΐδης: Στη Σπαντάου ο διεθνής φουνταριστός

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης, ο οποίος ύστερα από δύο χρόνια στη Μπρέσια αποχωρεί από την Ιταλία ως πρωταθλητής, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία και τη Σπαντάου.

Ο Νικολαΐδης, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια φόρεσε το σκουφάκι του Ολυμπιακού, κατακτώντας τα πάντα στην καριέρα του ήταν μέλος της χρυσής Εθνικής Νέων Ανδρών που...σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της.

Μετά τον Ολυμπιακό ακολούθησε η διετία στην Μπρέσια. Μάλιστα φέτος πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην Ιταλία, μαζί με τον Άγγελο Βλαχόπουλο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Προ Ρέκο.

Στο final 8 του Champions League, η ομάδα της Μπρέσια έφτασε στην τετράδα, αποκλείστηκε από τη Φερεντσβάρος και κέρδισε στον μικρό τελικό την Μπαρτσελονέτα.

Έτσι ένας ακόμη παίκτης αποχωρεί από την Μπρέσια, που θα χάσει όπως όλα δείχνουν και τον Μάρο Γιόκοβιτς, ο οποίος θα επιστρέψει στη Γιουγκ αν και στην Ιταλία προσπαθούν τις τελευταίες ώρες να αλλάξουν γνώμη στον σπουδαίο Κροάτη αριστερόχειρα.

Θυμίζουμε πως η Μπρέσια έχασε και τον διεθνή κίπερ Ντελ Λούνγκο, ο οποίος πήγε στην Προ Ρέκο και στη θέση του αποκτήθηκε ο 23χρονος Πέταρ Τεσάνοβιτς, ο οποίος έπαιζε στη Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι.