Μουρίκης: «Μπαρτσελονέτα, από τις καλύτερες ομάδες» - Μάρτιν: «Πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

Τι δήλωσαν οι Θοδωρής Βλάχος, Κώστας Μουρίκης ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελονέτα για το Final 8 του LEN Champions League. «Πολύ δύσκολο αντίπαλο» χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της ισπανικής ομάδας Τσους Μάρτιν.

Μουρίκης: «Μπαρτσελονέτα, από τις καλύτερες ομάδες» - Μάρτιν: «Πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

Αναλυτικά οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου του Final 8:

Θοδωρής Βλάχος: «Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να βρισκόμαστε εδώ, σε μι χρονιά που ήταν πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες. Αυτή είναι η τέταρτη "φούσκα". Δεν είναι εύκολο για κανέναν.

Φτάσαμε στον τελικό τρεις φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια και βάσει της εμπειρίας μας μπορώ να πω ότι η πρώτη μέρα είναι η πιο σημαντική. Αν κερδίσεις, μπορείς να ονειρεύεσαι το τρόπαιο και ελπίζω να μπορέσουμε να κερδίσουμε αύριο».

Κώστας Μουρίκης: «Προετοιμαζόμαστε όλη τη χρονιά για αυτά τα παιχνίδια. Στο πρώτο μας ματς παίζουμε με την Μπαρτσελονέτα, μία από τις καλύτερες ομάδες. Ελπίζω η τύχη να είναι με το μέρος μας αύριο κι εύχομαι το ίδιο για όλες τις ομάδες».

Τσους Μάρτιν (τεχνικός Μπαρτσελονέτα): «Πολλά ευχαριστώ στην πόλη του Βελιγραδίου που διοργανώνει αυτό το Final 8, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο αυτή την εποχή.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι μας αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό, φιναλίστ τις τελευταίες δύο σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε στον τελικό. Δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι γι' αυτή την πρόκληση».

Μίλαν Άλεξιτς (παίκτης Μπαρτσελονέτα): «Έχουμε κάνει εξαιρετική σεζόν και πλέον στοχεύουμε στο τρόπαιο. Πρώτος μας αντίπαλος θα είναι ο Ολυμπιακός. Έχω μεγάλη πίστη ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το ματς».