Βλάχος: «Ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει» - Γενηδουνιάς: «Κατεβαίνουμε χωρίς άγχος»

Έτοιμη να διεκδικήσει για άλλη μια φορά την κορυφή της Ευρώπης είναι η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία έφτασε στο Βελιγράδι το μεσημέρι της Τετάρτης ενόψει του Final 8 του Len Champions League.

Βλάχος: «Ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει» - Γενηδουνιάς: «Κατεβαίνουμε χωρίς άγχος»

Στο Βελιγράδι βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (2/6), η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία θα λάβει μέρος στο Final 8 που ξεκινάει την Πέμπτη (3/6). Οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν «παρών» για 5η διαδοχική σεζόν, στο μεγάλο ραντεβού των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Την Πέμπτη στις 21:30 (ΕΡΤ Sports 5) θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελονέτα στον τελευταίο προημιτελικό της ημέρας. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα διεκδικήσει την πρόκριση στον ημιτελικό της Παρασκευής (4/6, 19:00), και εφόσον τα καταφέρει θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Προ Ρέκο - Αννόβερο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ, Γαλανόπουλος, Γραμματικός, Σύρμας.

Βλάχος: «Δεν υπάρχει δύσκολος αντίπαλος»

Στις δηλώσεις του ενόψει του Final 8, o Θοδωρής Βλάχος τόνισε: «Η στιγμή της διεκδίκησης του ευρωπαϊκού τροπαίου έφτασε. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται και πάλι στην διεκδίκηση της κορυφής της Ευρώπης. Στο μεγάλο αυτό φετινό ραντεβού βρισκόμαστε αντιμέτωποι στον προημιτελικό με μια παραδοσιακή δύναμη της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης την Μπαρτσελονέτα. Το πρώτο παιχνίδι πάντα είναι ιδιαίτερο και δύσκολο.

Εμείς προερχόμενοι από δυνατά παιχνίδια των τελικών στην Ελλάδα, και ξεπερνώντας κάποια προβλήματα τραυματισμών που κουβαλήσαμε από τα play of, ολοκληρώνουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι αυτό και ταξιδεύουμε στο Βελιγράδι αποφασισμένοι να υπερβάλουμε εαυτό και να ξεπεράσουμε οποίο εμπόδιο βρούμε μπροστά μας. Δεν υπάρχει δύσκολος αντίπαλος, ο καλός Ολυμπιακός μπορεί νικήσει».

Γενηδουνιάς: «Στην καλή μας μέρα μπορούμε»

Από πλευράς αθλητών ο Nτίνος Γενηδουνιάς επισήμανε ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελονέτα: «Έφτασε η ώρα για το Final 8. Οι τελευταίοι αγώνες της φετινής σεζόν στους οποίους κατεβαίνουμε χωρίς άγχος αφού δεν έχουμε τον τίτλο του φαβορί. Ξέρουμε ότι σε μια καλή ημέρα μπορούμε να κερδίσουμε μια καλύτερη Μπαρτσελονέτα. Προετοιμαζόμαστε όλες αυτές τις ημέρες για να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα και να πετύχουμε ό,τι καλύτερο».