Παυλίδης: «Δεν ξέρω εάν θα είμαι στον πάγκο του Ολυμπιακού»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε πως δεν ξέρει εάν θα είναι του χρόνου στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Παυλίδης: «Δεν ξέρω εάν θα είμαι στον πάγκο του Ολυμπιακού»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα με τη Βουλιαγμένη:

«Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τον αγώνα. Δεν θυμάμαι ποτέ, όσο εγώ είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα, να χάνουμε με τέσσερα γκολ διαφορά στην πρώτη περίοδο της συνάντησης. Σε εκείνο το σημείο, δεν το κρύβω, ανησύχησα.

Έβλεπα το μομέντουμ να είναι με την αντίπαλη ομάδα και εμείς να χάνουμε πολλές ευκαιρίες, ακόμη και δύο πέναλτι. Ήταν όλα εναντίον μας στην αρχή του παιχνιδιού. Είχα όμως εμπιστοσύνη στις παίκτριες μου. Ήξερα ότι σιγά – σιγά θα μπορέσουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, πράγμα που έγινε. Μόλις ισοφαρίσαμε σε 7-7 και όταν έμεινε η Βουλιαγμένη χωρίς την Έλενα Ξενάκη ήξερα ότι θα πάρουμε τον τελικό. Χωρίς την Ξενάκη η Βουλιαγμένη είναι μια άλλη ομάδα.

Πρέπει να είμαστε πλέον εξαιρετικά συγκεντρωμένοι στη σειρά των αγώνων με την Βουλιαγμένη για το πρωτάθλημα. Σήμερα πήραμε ένα μάθημα τι μπορεί να συμβεί. Εκτιμώ ότι ο ρόλος μας στο πρωτάθλημα θα είναι πιο εύκολος. Ένα παιχνίδι μπορεί ίσως να το χάσει ο Ολυμπιακός. Περισσότερα όχι. Μην με ρωτήσετε για την επόμενη μέρα και τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό. Και αυτό γιατί δεν ξέρω εάν θα είμαι στον πάγκο. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Θα δούμε».

Η δήλωσή του ενδεχομένως να έχει να κάνει με την πρόθεση της ΚΟΕ να του δώσει τα...κλειδιά στην Εθνική ομάδα των γυναικών.

Στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων καλύτερη παίκτρια του τελικού αναδείχθηκε η αρχηγός του Ολυμπιακού, η Άλκηστη Αβραμίδου. Καλύτερη τερματοφύλακας η Μαρίνα Κωτσιώνη του ΝΟΒ και πρώτοι σκόρερ της διοργάνωσης η Νικόλ Ελευθεριάδου και η Ίλσε Κούλχαας.