Αβραμίδου: «Λέγαμε από την αρχή ότι θα το πάρουμε παρά τις αντιξοότητες και το πήραμε»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου μίλησε για τον θρίαμβο μέσα στη Βουδαπέστη και τη συμβολή της διοίκησης της ομάδας και του Βαγγέλη Μαρινάκη στην κατάκτηση ενός ακόμη Ευρωπαϊκού!

Αβραμίδου: «Λέγαμε από την αρχή ότι θα το πάρουμε παρά τις αντιξοότητες και το πήραμε»

Η αρχηγός του Θρύλου Άλκηστη Αβραμίδου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είναι μια περίεργη χρονιά λόγω της πανδημίας. Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό που σηκώνω ως αρχηγός, μια χρονιά που νιώθω ότι η ομάδα έχει φοβερή χημεία μεταξύ της και μέσα και έξω από νερό.

Είναι η πρώτη χρονιά που πηγαίνουμε με τόσο νεανικό ρόστερ και μόνο με Ελληνίδες. Λέγαμε από την αρχή ότι θα το πάρουμε παρά τις αντιξοότητες και το πήραμε. Επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω, χωρίς τη στήριξη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και της διοίκησης μας δεν θα είχαμε φτάσει στο πιο ψηλό σκαλί της Ευρώπης.

Θέλουμε να το αφιερώσουμε στον ηγέτη του Ολυμπιακού και στη διοίκηση που μας στηρίζουν τόσα χρόνια και ειδικά φέτος με την απόφαση να συμμετέχουμε στην Ευρώπη. Είμαι πολύ υπερήφανη για όλη την ομάδα, τις συμπαίκτριες τους προπονητές και το επιτελείο. Ακόμα είμαστε σε κατάσταση σοκ.

Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο και χαίρομαι γιατί κάναμε υπερήφανους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και όλη την Ελλάδα».

Βάσω Πλευρίτου: «Δεν υπήρχε τίποτα να μας σταματήσει»

Η Βάσω Πλευρίτου η οποία σημείωσε τρία τέρματα και το νικητήριο στον μεγάλο τελικό δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Νομίζω ότι δεν χωράει κάποιο σχόλιο. Από το πρώτο δευτερόλεπτο που παίξαμε φέτος στην Ευρώπη ξέραμε ότι θα φτάσουμε στην κορυφή.

Δεν υπήρχε τίποτα να μας σταματήσει, τίποτα να μας εμποδίσει. Ότι εμπόδιο βρίσκαμε μπροστά μας το ξεπερνούσαμε. Αρχικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο που μας πίστεψε και δηλώσαμε συμμετοχή στην Ευρώπη.

Ξέραμε ότι παίζουμε στην Ουγγαρία και ότι η διαιτησία θα ήταν υπέρ τους. Αλλά παρ’ όλα αυτά τίποτα δεν μας εμπόδισε. Κάναμε πολύ καλή προπόνηση όλη τη χρονιά, παρότι δεν είχαμε αγώνες. Δεν αφήσαμε τίποτα να μας πάρει από κάτω.

Δώσαμε το 1000% του εαυτού μας. Το γκολ θα ερχόταν κάποια στιγμή το ξέραμε. Είναι το ίδιο πράγμα. Το ξέραμε ότι θα κερδίσουμε. Δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσε να μας στερήσει την κορυφή».