LEN Euroleague: Η αποστολή του Ολυμπιακού για το final 4

Μεγάλη Εβδομάδα στη Βουδαπέστη για την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού που διεκδικεί ένα ακόμη Ευρωπαϊκό! Η αποστολή για το final 4 της Euroleague.

LEN Euroleague: Η αποστολή του Ολυμπιακού για το final 4

Με προορισμό τη Βουδαπέστη, αναχωρεί την Μεγάλη Τετάρτη (28/4) το απόγευμα η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής της στο Final 4 της Euroleague.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θα ολοκληρώσει επί Ουγγρικού εδάφους την προετοιμασία της για τον ημιτελικό με την Ουίπεστ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Παρασκευή (30/4) στις 13:15.

Ο Ολυμπιακός θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Μεγάλου Σαββάτου (1/5, 21:15), προκειμένου να διεκδικήσει τον 4ο ευρωπαϊκό τίτλο και να αναδειχθεί για δεύτερη φορά Πρωταθλητής Ευρώπης!

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Άλκηστη Μπενέκου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Κανετίδου, Άλκηστη Αβραμίδου, Χριστίνα Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σοφία Τορνάρου, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά, Νεφέλη Χαλδαίου, Σταυρούλα Δουρέκα