Μπαρτσελονέτα – Φερεντσβάρος 7-8: Τη...σκότωσε ο Φουντούλης και τη στέλνει στον Ολυμπιακό

Η Μπαρτσελονέτα θα είναι όπως όλα δείχνουν η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον προημιτελικό του final 8 στο LEN Champions League στις 3/6 στο Βελιγράδι. Η Φερεντσβάρος με κορυφαίο τον Φουντούλη πήρε το ντέρμπι του Β’ Ομίλου με 8-7.

Μπαρτσελονέτα – Φερεντσβάρος 7-8: Τη...σκότωσε ο Φουντούλης και τη στέλνει στον Ολυμπιακό

«Επανάληψη» του ημιτελικού του 2018 στο final 8 στη Γένοβα, όπου ο Ολυμπιακός πήρε το Ευρωπαϊκό, θα έχουμε λογικά στο Βελιγράδι αλλά αυτή τη φορά στον προημιτελικό της τελικής φάσης του Champions League.

Στο ντέρμπι του Β’ Ομίλου, ο Γιάννης Φουντούλης ήταν φοβερός και τρομερός απέναντι στην Μπαρτσελονέτα και με 4 γκολ οδήγησε τη Φερεντσβάρος στη νίκη με 8-7.

Είναι χαρακτηριστικό πως σημείωσε τα τρία τελευταία τέρματα των Ούγγρων που έλεγχαν τον αγώνα από την αρχή και έφτασαν στη νίκη, με την Μπαρτσελονέτα να επιστρέφει στα τελευταία λεπτά αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τον πόντο, με τον Γρανάδας να διαμορφώνει το τελικό σκορ δύο λεπτά πριν από το τέλος.

Η ουσία είναι πως εάν την Πέμπτη (22/4) δεν έχουμε κάποια μεγάλη έκπληξη, η Μπαρτσελονέτα θα τερματίσει δεύτερη στον Β’ Όμιλο και θα παίξει με τον Ολυμπιακό.

Έκπληξη είχαμε με την ήττα της Μπρέσια από τη Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι, όπου ο Βλαχόπουλος είχε 0/6 σουτ και οι Ιταλοί έχασαν 7-6 και έμειναν τρίτοι. Ένα γκολ είχε ο Νικολαΐδης για την Μπρέσια που βέβαια έχει πάρει το εισιτήριο για το Βελιγράδι εδώ και καιρό.

Η τελευταία ομάδα που εξασφάλισε το εισιτήριο ήταν την Τετάρτη (21/4) το Ανόβερο που μπορεί να μην φιλοξενεί την τελική φάση και οι αγώνες να διεξάγονται στο Βελιγράδι, αλλά κέρδισε 7-6 με γκολ του Ναγκάεφ στο τέλος την Ντιναμό Τιφλίδας και πήρε την τέταρτη θέση στον όμιλο.

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (ΟΣΤΙΑ)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (21/4): Ορτίτζια – Σπαντάου 8-8, Ολυμπιακός – Μαρσέιγ 11-7, Γιουγκ – Προ Ρέκο 11-12.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (10 αγώνες): Προ Ρέκο 30, Γιουγκ 19, Ολυμπιακός 14, Μαρσέιγ 13, Σπαντάου 6, Ορτίτζια 4.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ(21/4): Ντιναμό Τιφλίδας – Ανόβερο 6-7, Μπρέσια – Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι 6-7, Μπαρτσελονέτα – Φερεντσβάρος 7-8.

ΠΕΜΠΤΗ (22/4): Μπαρτσελονέτα – Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι (15.00), Φερεντσβάρος – Ντιναμό Τιφλίδας (17.30), Ανόβερο – Μπρέσια (20.00).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (9 αγώνες): Φερεντσβάρος 21, Μπαρτσελονέτα 21, Μπρέσια 18, Ανόβερο 9, Ντιναμό Τιφλίδας 6, Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι 6.