Βουλιαγμένη – Όρβοσι 9-11: Αποκλεισμός με δυο ήττες

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε 11-9 από την Όρβοσι στον Πειραιά και αποκλείστηκε από τον τελικό του LEN Euro Cup με δύο ήττες, αφού είχε χάσει και στη Βουδαπέστη με 10-7.  

Βουλιαγμένη – Όρβοσι 9-11: Αποκλεισμός με δυο ήττες

Η Βουλιαγμένη αν και βρέθηκε πίσω με 1-0...απάντησε με ένα δικό της 2-0 και πήρε το προβάδισμα (2-1) αλλά η Όρβοσι ήταν μέσα στο ματς (2-2, 3-3) σε ένα οκτάλεπτο (πρώτο) όπου λίγο πριν από το τέλος οι Μυλωνάκης, Σάλαμον αποβλήθηκαν με αντικατάσταση.

Οι Ούγγροι στη δεύτερη περίοδο απάντησαν με ένα δικό τους 2-0 στο 4-3 της Βουλιαγμένης και πήραν το προβάδισμα (4-5), αλλά η Βουλιαγμένη ισοφάρισε με τον Μπάσιτς στο φινάλε του ημιχρόνου.

Με γκολ της Βουλιαγμένης ξεκίνησε το τρίτο οκτάλεπτο (Καλογερόπουλος 6-5) αλλά η Όρβοσι είναι μια έμπειρη ομάδα και ξέρει να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Ισοφάρισε αρχικά με τον Χάραϊ και πήρε και το προβάδισμα με τον Έρντελι, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο του ΝΟΒ που ισοφάρισε (7-7) με τον Τρούλο, ωστόσο δεν μπορούσε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ (7-8, 8-8, 8-9) με την Όρβοσι να έχει πάει το ματς εκεί που ήθελε.

Η Βουλιαγμένη και πάλι στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου ισοφάρισε (9-9) με τον Μπάσιτς αλλά στη συνέχεια αν και είχε πάλι τις ευκαιρίες δεν μπορούσε να περάσει μπροστά. Μάλιστα ο Τοτ με ένα απίθανο γυριστό 4.42 για το τέλος έβαλε τέλος στα όποια όνειρα του ΝΟΒ γράφοντας το 10-9 για την Όρβοσι.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 3-4, 1-2.

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης, Τρούλος 2, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης, Λότζινα, Μπάσιτς 2, Ανδρεάδης.

Όρβοσι: Λιβάι, Ζιλάντι, Μάνχερτζ 2, Βάρναϊ, Σάλαμον, Σακσόφκι, Ντάλα 1, Τοτ 1, Έρντελι 2, Μπούριαν 2, Μπούντσουχ 2, Χάραϊ 1, Ντεβάι.