LEN Euroleague γυναίκες: Στη Βουδαπέστη το final four με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού

Στη Βουδαπέστη θα διεξαχθεί το final 4 της Euroleague στο πόλο γυναικών. Ο Ολυμπιακός του Χάρη Παυλίδη θα διεκδικήσει ένα ακόμη Ευρωπαϊκό μακριά από τον Πειραιά.

LEN Euroleague γυναίκες: Στη Βουδαπέστη το final four με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού

Στη Βουδαπέστη θα διεξαχθεί τελικό το final 4 της Euroleague στο πόλο γυναικών, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, των Ντουναϊσβάρος, Ουίπεστ που θα παίξουν εντός έδρας και της Ρωσικής Ντιναμό Ουραλότσκα.

Η LEN ανακοίνωσε σήμερα (19/3) το που θα γίνει το final 4, κάτι που ήταν αναμενόμενο από τη στιγμή που στην τετράδα βρίσκονται δύο Ουγγρικές ομάδες (Ντουναϊσβάρος, Ουίπεστ). Η κλήρωση δεν έγινε και θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες με τον Ολυμπιακό του Χάρη Παυλίδη να περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον ημιτελικό στις 30 Απριλίου ενώ μία ημέρα μετά είναι ο τελικός (1/5).

Η ουσία είναι πως για ακόμη μία χρονιά ο Ολυμπιακός θα παίξει εκτός έδρας. Μόνο το 2015 είχε διοργανώσει την τελική φάση και είχε κατακτήσει την Euroleague. Όλα αυτά τα χρόνια έχει παίξει σε Βαρκελώνη, Κίρισι στις έδρες ομάδων που έχουν προκριθεί στην τετράδα.

Όσον αφορά το final 4 στο LEN TROPHY, θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη, με τη συμμετοχή των Ισπανικών ομάδων (Ματαρό, Σαμπαντέλ), της Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία) και της Ρόμα (Ιταλία). Οι αγώνες θα γίνουν 17-18 Απριλίου.

Η κλήρωση και για το LEN TROPHY θα διεξαχθεί τις επόμενες μέρες.