Μλάντοστ – Βουλιαγμένη 11-10: Ήττα στο γκολ που ανατρέπεται στον Πειραιά

Η ανδρική ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης ηττήθηκε 11-10 στην Κροατία από την Μλάντοστ και θα διεκδικήσει στη ρεβάνς στον Πειραιά (24/3) την πρόκριση στα ημιτελικά του LEN Euro Cup.

Μλάντοστ – Βουλιαγμένη 11-10: Ήττα στο γκολ που ανατρέπεται στον Πειραιά

Την ήττα από την Μλάντοστ γνώρισε η Βουλιαγμένη στο Ζάγκρεμπ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του LEN Euro Cup. Η ομάδα του Λαιμού έχασε 11-10 από την πολύ ισχυρή αντίπαλό της στην πρωτεύουσα της Κροατίας, ωστόσο διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα ημιτελικά ενόψει και της ρεβάνς την Τετάρτη (24/3) στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Η ομάδα του Χρβόγε Κολιάνιν πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αν αναλογιστεί κανείς τη δυναμικότητα της Μλάντοστ, το γεγονός ότι αγωνιζόταν εκτός έδρας, όπως επίσης και το ότι δεν είχε επίσημους αγώνες στο εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ το γκολ που πέτυχε ο Τρούλος στα επτά δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ίσως αποδειχτεί «κομβικό» ενόψει της ρεβάνς.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 6-6, ωστόσο στην τρίτη περίοδο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 8-7. Στο τελευταίο και καθοριστικό οκτάλεπτο οι Κροάτες ξέφυγαν μάλιστα και με δύο γκολ (11-9) αλλά τον τελευταίο λόγο είχε τελικά η Βουλιαγμένη, που μείωσε λίγο πριν το φινάλε σε 11-10.

Πρώτος σκόρερ για την Βουλιαγμένη ήταν ο Χρήστος Αφρουδάκης που βρήκε τρεις φορές τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ στην Μλάντοστ ξεχώρισαν οι Ράντου, Βρλιτς και Μπούκιτς που σημείωσαν επίσης από τρία τέρματα.

Μλάντοστ Ζάγκρεμπ – Βουλιαγμένη (3-3, 3-3, 2-1, 3-3)

Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Ζόραν Μπάγιτς): Μάρτσελιτς, Ράντου 3, Μπιλιακα, Λάζιτς 1, Γ. Βρλιτς 3, Μπούκιτς 3, Μπούσλιε, Μπρνετικ, Μπάγιτς, Μ. Βρλιτς, Ντάσιτς 1, Γιουρλινα

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 1, Γούβης, Αφρουδάκης 3, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Λόζινα, Μπάσιτς, Ανδρεάδης.