LEN Euro Cup: Δοκιμασία στο Ζάγκρεμπ για τη Βουλιαγμένη - Εκτός ο Βίτσκοβιτς για τη Μλάντοστ (pic)

Η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει τη Μλάντοστ στο Ζάγκρεμπ, στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του LEN Euro Cup. Σπριντ στις 19.30.

LEN Euro Cup: Δοκιμασία στο Ζάγκρεμπ για τη Βουλιαγμένη - Εκτός ο Βίτσκοβιτς για τη Μλάντοστ (pic)

Με τη Μλάντοστ κοντράρεται σήμερα η Βουλιαγμένη στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του LEN Euro Cup. Στο Ζάγκρεμπ η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν θα προσπαθήσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στον Πειραιά την άλλη Τετάρτη.

Ο σημερινός αγώνας ξεκινά στις 19.30. Την αποστολή στο Ζάγκρεμπ ακολούθησαν ο προπονητής Κόλιανιν, ο συνεργάτης του Κώστας Σπηλιόπουλος, η φυσικοθεραπευτής Ευαγγελία Καραλέξη, ο Άρτιν Ελμισιάν ως αρχηγός της αποστολής και οι αθλητές Χρήστος Αφρουδάκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Μανώλης Μυλωνάκης, Νίκος Κουρούβανης, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, Κωνσταντίνος Γουβής, Αντρίγια Μπάσιτς, Λούκα Λόζινα, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Μανώλης Ανδρεάδης, Χαράλαμπος Τρούλος, Γιάννης Αλαφραγκής και Μιχάλης Τσαταλιός.

Προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού και ο Γκιουβέτσης ξεπέρασε την ταλαιπωρία με τον κορονοϊό μετά τον πρώτο αγώνα με τη Νόβι Μπέογκραντ στο Βελιγράδι και είναι στην αποστολή. Στα αξιοσημείωτα φυσικά της σημερινής αναμέτρησης είναι πως ο τεχνικός του ΝΟΒ, Χρβόγε Κόλιανιν, αλλά και οι δυο Κροάτες της ομάδας της Βουλιαγμένης (Λότζινα, Μπάσιτς) έχουν περάσει στο παρελθόν από τη Μλάντοστ.

Χωρίς τον τραυματία Βίτσκοβιτς

Ο 27χρονος Άντε Βίτσκοβιτς δεν θα παίξει σήμερα. Ο Κροάτης άσος της Μλάντοστ τραυματίστηκε στον πρόσφατο επεισοδιακό αγώνα της Μλάντοστ με τη Γιουγκ.

Σε έναν αγώνα όπου ο Μίλος έριξε μπουνιά στον Παπαναστασίου στο δεύτερο οκτάλεπτο, ενώ στην τελευταία περίοδο ο Πάουλο Ομπράντοβιτς της Γιουγκ χτύπησε τον Άντε Βίτσκοβιτς και τον έστειλε στο νοσοκομείο και εκτός προπονήσεων για δέκα ημέρες. Μάλιστα η Μλάντοστ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση καταδικάζοντας την ενέργεια του παίκτης της (Μίλος) να χτυπήσει τον διεθνή Έλληνα άσο Αλέξανδρο Παπαναστασίου. Παράλληλα, καυτηρίασε το γεγονός πως ο Ομπράντοβιτς δεν τιμωρήθηκε!

Για όσους δεν γνωρίζουν, εάν παρακολουθήσουν με προσοχή το βίντεο της Μπουνιάς στον Παπαναστασίου, θα δουν πως ο Μίλος (νούμερο 3) ρίχνει την μπουνιά στον διεθνή Έλληνα άσο ενώ ο Βίτσκοβιτς (νούμερο 9) είναι εκείνος που...πνίγει ουσιαστικά από πίσω τον Αλέξανδρο.

Τα άλλα σημερινά ζευγάρια για το LEN Euro Cup: Ντιναμό Μόσχας - Ερυθρός Αστέρας (19.00), Ραντνίτσκι - Ζόλνοκ (21.00), Όρβοσι – Σαμπαντέλ (19.30).