LEN Champions League: Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ!

Έγιναν γνωστές οι ομάδες που θα συνοδεύσουν τον Ολυμπιακό στο φάιναλ φορ του Champions League της LEN. Ποιοι οι πιθανοί αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων», πότε θα γίνει η κλήρωση.

LEN Champions League: Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο φάιναλ φορ!

Για ακόμη μια χρονιά ο Ολυμπιακός απέδειξε πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά μεγέθη στο πόλο γυναικών, «τσεκάροντας» εισιτήριο για το φάιναλ φορ του LEN Champions League με εντυπωσιακό τρόπο απέναντι στη Σαμπαντέλ.

Πλέον η αρμάδα του Χάρη Παυλίδη περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στα ημιτελικά, εκεί όπου μαζί με τις «ερυθρόλευκες» προκρίθηκαν η ρωσική Ουραλότσκα και οι ουγγρικές Ουίπεστ και Ντουναϊσβάρος.

Ολυμπιακός - Σαμπαντέλ 10-5: Θρυλική πρόκριση

Η πρώτη απέκλεισε την επίσης ρωσική Κίνεφ Κίρισι, ενώ οι άλλες δύο άφησαν εκτός φάιναλ φορ την ιταλική Ρόμα και την ισπανική Ματαρό.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που από το φάιναλ φορ θα λείπουν τόσο η Σαμπαντέλ όσο και η Κίνεφ Κιρίσι, οι οποίες μαζί με τον Ολυμπιακό αποτελούν το τρίπτυχο των ευρωπαϊκών μεγαθηρίων στο πόλο γυναικών!

Ολυμπιακός - Σαμπαντέλ 10-5: Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί (pics)

Επίσης, θα είναι η παρθενική φορά που στα ημιτελικά θα βρεθούν δύο ομάδες από την Ουγγαρία, ενώ η τελευταία φορά που είχε λείψει κάποια εκ των Ολυμπιακού, Κίνεφ και Σαμπαντέλ απο το φάιναλ φορ ήταν το μακρινό 2004!

Η LEN δεν έχει ενημερώσει ακόμη για την ημερομηνία της κλήρωσης, ενώ παράλληλα θα αποφασιστεί και η έδρα του φάιναλ φορ που θα είναι το «σπίτι» μιας εκ των τεσσάρων ημιφιναλίστ. Το φάιναλ φορ θα διεξαχθεί στο διήμερο 30 Απριλίου-1 Μαΐου.