Βλάχος: «Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, δεν το απολαύσαμε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μετά το τέλος του αγώνα με την Προ Ρέκο δεν έψαξε για δικαιολογίες. Είπε πως η ομάδα του έκανε ένα κακό ματς και πρέπει να αλλάξει κάποια πράγμα στη συνέχεια των αγώνων.   

Βλάχος: «Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, δεν το απολαύσαμε»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Προ Ρέκο, μίλησε στην κάμερα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το ματς με τους Ιταλούς.

«Όλοι ξέρουν πως ήμασταν στο Ρότερνταμ με την Εθνική Ομάδα όπου δώσαμε τα πάντα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οκτώ παίκτες από την ομάδα του Ολυμπιακού ήταν στην Ολλανδία και στο Προολυμπιακό τουρνουά, όπου παλέψαμε για να βρεθούμε στο Τόκιο.

Ολυμπιακός - Προ Ρέκο 8-14: Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος...(vids)

Ύστερα από 4-5 μέρες είμαστε υποχρεωμένοι να βρεθούμε εδώ και να δώσουμε σημαντικά παιχνίδια για το Champions League. Δεν είναι βέβαια μόνο αυτός ο λόγος που είχαμε αυτή την εικόνα απόψε με την Προ Ρέκο. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να μείνουμε όλοι μαζί ενωμένοι και να παίξουμε με μεγαλύτερο πάθος, περισσότερη ενέργεια στα επόμενα παιχνίδια για να κερδίσουμε.

Σαφώς και η Προ Ρέκο είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, ίσως η καλύτερη αυτή τη στιγμή αλλά μπορούμε να παίξουμε καλύτερα κόντρα σε αυτή την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε την επόμενη φορά.

Σήμερα η αλήθεια είναι πως κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και κανένας από εμάς δεν το απόλαυσε το ματς. Δεν το διασκεδάσαμε».