LEN Champions League: Ραντεβού τον Μάρτιο

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (LEN) ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αναμετρήσεων στη δεύτερη και στην τρίτη «φούσκα» των ομίλων του Champions League όπου μετέχει και ο Ολυμπιακός.

LEN Champions League: Ραντεβού τον Μάρτιο

Αντίστροφα έχει ήδη αρχίσει να μετρά ο χρόνος για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια, το Champions League.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (LEN) γνωστοποίησε το πρόγραμμα των αγώνων των δύο ομίλων στη δεύτερη και στην τρίτη «φούσκα», με τους «ερυθρόλευκους» να ξεκινούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις την 1η Μαρτίου.

Πρώτος σταθμός για τους Πειραιώτες είναι το παιχνίδι κόντρα στην ιταλική Προ Ρέκο, για να ακολουθήσουν εν συνεχεία τα ματς απέναντι σε Μαρσέιγ, Ορτίτζια και Σπαντάου.

Οι αναμετρήσεις της δεύτερης «φούσκας» είναι καθημερινές και ολοκληρώνονται στις 4 Μαρτίου, ενώ ακολουθούν οι συναντήσεις των ομάδων στην τρίτη «φούσκα» το τριήμερο 19-21 Απριλίου.

Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος όμιλος, όπου μετέχουν και οι νταμπλούχοι Ελλάδας, θα διεξαχθεί και πάλι στην Όστια της Ιταλίας, όπως και στην πρώτη «φούσκα», ενώ ο δεύτερος όμιλος θα γίνει κανονικά στη Βουδαπέστη.

Στη βαθμολογία του πρώτου γκρουπ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τρίτη θέση της σχετικής κατάταξης έπειτα από τρεις αγώνες, με μόλις τρεις πόντους διαφορά από τις Προ Ρέκο και Γιουγκ που ισοβαθμούν στην κορυφή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Champions League:

ΑΓΚΡΟΥΠ

ΔΕΥΤΕΡΗ «ΦΟΥΣΚΑ»

1 Μαρτίου: Ολυμπιακός – Προ Ρέκο

2 Μαρτίου: Μαρσέιγ – Ολυμπιακός

3 Μαρτίου: Ορτίτζια – Ολυμπιακός

4 Μαρτίου: Ολυμπιακός – Σπαντάου

ΤΡΙΤΗ «ΦΟΥΣΚΑ»

19 Απριλίου: Γιουγκ – Ολυμπιακός

20 Απριλίου: Προ Ρέκο – Ολυμπιακός

21 Απριλίου: Ολυμπιακός – Μαρσέιγ