Πέθανε ο φυσικοθεραπευτής της Εθνικής Ιταλίας στο πόλο, Λούκα Μαμπρίν σε ηλικία 40 ετών (pics)

Πέθανε σε ηλικία 40 ετών, ο φυσικοθεραπευτής της Εθνικής Ιταλίας στο πόλο ανδρών, Λούκα Μαμπρίν.

Πέθανε ο φυσικοθεραπευτής της Εθνικής Ιταλίας στο πόλο, Λούκα Μαμπρίν σε ηλικία 40 ετών (pics)

Στο πένθος βυθίστηκε η ιταλική υδατοσφαίριση στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του φυσικοθεραπευτή της Εθνικής Ιταλίας στους άνδρες, Λούκα Μαμπρίν.

Ο 40χρονος τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου 1981 στην Πεσκάρα, ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας στην κολύμβηση από το 2008 μέχρι και το 2012.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2012, ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας στο πόλο ανδρών, κάτι που είχε ζητήσει ο Σάντρο Καμπάνια.

Μέλος της ομάδας που το καλοκαίρι του 2019 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Υγρού Στίβου. Είχε πανηγυρίσει το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο το 2016 και περίμενε φέτος να δει τη σπουδαία Ιταλία του Σάντρο Καμπάνια να φτάνει στην κατάκτηση του χρυσού στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Ο Μαμπρίν πέθανε στην Πεσκάρα, στην πόλη που γεννήθηκε και είχε μεταφερθεί τον τελευταίο καιρό. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα (16.30) στην Πεσκάρα.

«Ο Λούκα αφήνει ένα τεράστιο κενό. Όλοι έχουμε χάσει, κάτι που ξεπερνάει τα όρια της δουλειάς μας. Ο Λούκα είχε δημιουργήσει μια σχέση ειλικρίνειας με όλους μέσα στην ομάδα. Με τους παίκτες ήταν υπέροχος και πάντα διαθέσιμος. Για εμένα ήταν κάτι παραπάνω από συνεργάτης» είπε ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Σάντρο Καμπάνια.