Τουρκουάν – Πανιώνιος 20-9: Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός

Τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε ο Πανιώνιος στη Βαρκελώνη, όπου φιλοξενείται ο 1ος προκριματικός όμιλος του Euro Cup πόλο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αποκλείστηκε μετά το 20-9 με αντίπαλο την Τουρκουάν. 

Τουρκουάν – Πανιώνιος 20-9: Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τη γαλλική Τουρκουάν με 20-9 και με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Euro Cup.

Αύριο Κυριακή (6/12, 12:00) παίζει με τη γηπεδούχο Μπαρτσελόνα στο φινάλε της φάσης των ομίλων.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στον σημερινό (5/12) αγώνα με αντίπαλο την Τουρκουάν που είχε από την αρχή το προβάδισμα και ήταν μπροστά στην πρώτη περίοδο με 5-2.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα της Νέας Σμύρνης που δέχθηκε έξι σερί γκολ, χωρίς να απαντήσει και φτάσαμε στο ημίχρονο στο 12-5.

Ήταν αδύνατο σε δυο οκτάλεπτα να επιστρέψει ο Πανιώνιος, που κράτησε τη διαφορά στα επτά τέρματα στο τρίτο οκτάλεπτο αλλά με ένα ακόμη 5-2 η Τουρκουάν έφτασε άνετα στο 20-9.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 7-3, 3-3, 5-2

ΤΟΥΡΚΟΥΑΝ: Ντιμπουά, Αβενά, Βινκούρ 1, Βανίγ, Γκργκούρεβιτς 1, Ροκιετά 1, Κανόν 3, Μπεν Ρομντάνε, Κρίζμαν 4, Ράντιτς 4, Μπανίτσεβιτς, Κούγιασιτς 6, Νόρμπερτ Ντε Ζέσους

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σαλτερής, Μπουζάλας, Κουκουνάς, Σπούνερ 1, Μπραΐμης, Ζουρίδης, Καλαϊτζής 1, Νταλάπας, Αλεξίου 1, Δήμου 2, Μπαρακάτ 3, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης