Βουλιαγμένη – Λούντβισμπουργκ 21-6: «Κολυμπώντας» το πρώτο βήμα

Η Βουλιαγμένη συνέτριψε 21-6 τη Λούντβισμπουργκ και έκανε το πρώτο βήμα για να βρεθεί στην επόμενη φάση του Euro Cup.

Βουλιαγμένη – Λούντβισμπουργκ 21-6: «Κολυμπώντας» το πρώτο βήμα

Τα προγνωστικά επιβεβαίωσε στον απόλυτο βαθμό ενάντια στη Λούντβισμπουργκ, ο ΝΟ Βουλιαγμένης, που στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου του Euro Cup που διεξάγεται στη Μασσαλία συνέτριψε 21-6 τους Γερμανούς.

Η ομάδα του Χρβόγιε Κολιάνιν, προηγήθηκε με 5-0 και 10-2 και έφτασε άνετα στη νίκη, έχοντας στο μυαλό της και την αυριανή (5/12) αναμέτρηση με τη γηπεδούχο Πέι Ντε που θα κρίνει και την πρωτιά στον όμιλο του ΝΟΒ.

Θυμίζουμε πως πέρυσι ΝΟΒ και Πέι Ντε είχαν διασταυρώσει τα… ξίφη τους στον β’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Βελιγράδι με την ελληνική ομάδα να επικρατεί με 13-10.

Η Βουλιαγμένη είναι το φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που έχει σημασία στην επόμενη φάση στις διασταυρώσεις.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 8-0, 3-2, 5-2

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 6, Τρούλος 5, Γούβης 2, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης, Λόζινα, Μπάσιτς 2, Ανδρεάδης

ΛΟΥΝΤΒΙΧΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κατούσα, Βούλοβιτς 1, Φαν ντερ Μπος 2, Καρτέσι 1, Μάρτινιτς, Στανιμίροβιτς, Μιγιάτοβιτς, Νάτσεφ, Ρουτζέρι, Μπλάζεβιτς 2, Φερνάντεζ, Πισκ