ΝΟ Βουλιαγμένης: Έχασε με 11-7 από την Όρβοσι και τερμάτισε τέταρτος στον όμιλο

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης έχασε και από την ουγγρική Όρβοσι με 11-7 στον προκριματικό όμιλο του Champions League, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, καταλήγοντας έτσι στην τέταρτη θέση του γκρουπ.

ΝΟ Βουλιαγμένης: Έχασε με 11-7 από την Όρβοσι και τερμάτισε τέταρτος στον όμιλο

Την ήττα από την Όρβοσι με 11-7 γνώρισε σήμερα (15/11) ο ΝΟ Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Champions League, στον αγώνα που έκρινε τις θέσεις 3-4 του Β' ομίλου, που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στην πρώτη περίοδο, με τους Ούγγρους να παίρνουν προβάδισμα ενός γκολ 12 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του οκταλέπτου (3-2). Στη συνέχεια η ομάδα του Λαιμού δεν κατάφερε να σκοράρει, με την Όρβοσι να αυξάνει τη διαφορά στα τέσσερα τέρματα στο ημίχρονο (6-2), αποκτώντας σημαντικό πλεονέκτημα για την κατάκτηση της νίκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης η Βουλιαγμένη προσπάθησε να αντιδράσει βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση, όμως δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο των Μαγυάρων, οι οποίοι έφτασαν στη νίκη και την τρίτη θέση του ομίλου με 11-7, αφήνοντας την ελληνική ομάδα στην τέταρτη.

Διαιτητές ήταν ο Σέρβος Πουτνίκοβιτς και ο Ιταλός Γκόμεζ.

Πλέον το σύνολο του Χρβόγε Κόλιανιν θα συνεχίσει τη φετινή ευρωπαϊκή περιπέτειά του στο Euro Cup.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-0, 2-3, 3-2.

ΟΡΒΟΣΙ (Ντάνιελ Βάργκα): Λιβάι, Ζίλαντι, Μάνχερτζ 2, Βάρναϊ 1, Σάλαμον 1, Τσατσόφσκι 2, Ντάλα, Τοτ 3, Έρντελι 1, Μπουριάν, Μπουντς 1, Άλμασι, Ντιβάι.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης, Λόζινα, Μπάσιτς, Ανδρεάδης.