Μπρέσια - Βουλιαγμένη 10-6: Αποκλεισμός από το Champions League - Συνέχεια στο Euro Cup

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε στη Βουδαπέστη από την Μπρέσια με 10-6 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του LEN Champions League. Συνεχίζει στο Euro Cup, με τον Ολυμπιακό να είναι για ακόμη μια χρονιά, ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας, στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο πόλο.   

Μπρέσια - Βουλιαγμένη 10-6: Αποκλεισμός από το Champions League - Συνέχεια στο Euro Cup

Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι και το 13ο λεπτό του αγώνα. Η Μπρέσια ήταν εκείνη που έπαιρνε το προβάδισμα αλλά ο ΝΟΒ έβρισκε λύσεις και απαντούσε (1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3).

Ο Λάζιτς με γκολ στον παραπάνω έγραψε το 4-3 και στη συνέχεια η Βουλιαγμένη είχε τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσει αλλά ο Ντελ Λούνγκο ήταν πολύ καλός στο τέρμα και οι Ιταλοί...χτύπησαν στην κόντρα με τον αρχηγό τους Κρίστιαν Πρεσιούτι (5-3) και τον Αλεζιάνο (6-3) και πήγαν στην ανάπαυλα με μια καλή διαφορά τερμάτων.

Μάλιστα, με τη συμπλήρωση δυο λεπτών στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Κανέλα έγραψε και το 7-3 για τη Μπρέσια που μετά τα μισά της δεύτερης περιόδου έλεγχε απόλυτα την αναμέτρηση. Μάλιστα ο ίδιο με πέναλτι έγραψε και το 8-3 (5.12 για το τέλος της περιόδου). Η Βουλιαγμένη που είχε μείνει επτά λεπτά χωρίς γκολ, μείωσε με τον Καλογερόπουλο (παίκτη παραπάνω) σε 8-4 (1.36 για την ολοκλήρωση της περιόδου).

Στην τελευταία περίοδο, ο ΝΟΒ σε λιγότερο από τρία λεπτά πέτυχε δυο γκολ με Γκιουβέτση, Αφρουδάκη και μείωσε σε 8-6 (5.33 για το τέλος του αγώνα). Μάλιστα παίζοντας σκληρά στην άμυνα, είχε και την ευκαιρία ακόμη και να μειώσει στο γκολ αλλά ο διεθνής Ιταλός Ντελ Λούνγκο ήταν σε καλή μέρα.

Η ομάδα του Μπόβο πήγε σε μια λογική να ροκανίσει το χρόνο, στην τελευταία περίοδο και λίγο έλειψε να την...πατήσει από τη Βουλιαγμένη που δεν τα παράτησε αλλά τη...σκότωσε τελικά ο Έλληνας διεθνής περιφερειακός, Άγγελος Βλαχόπουλος με γκολ 2.10 πριν από τη λήξη (9-6). Ο Κανέλα (παίκτη παραπάνω) με τη λήξη διαμόρφωσε το τελικό 10-6 για τους Ιταλούς.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-1, 2-1, 2-2,

Μπρέσια: Βλαχόπουλος 2, Αλεζιάνι 2, Κανέλα 4, Λάζιτς 1, Κρίστιαν Πρεσιούτι 1.

Βουλιαγμένη: Γκιουβέτσης 3, Λότζινα 1, Καλογερόπουλος 1, Αφρουδάκης 1.