«Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» στο «Ελευθεριος Βενιζέλος»

Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" πριν από λίγη ώρα και οι πρωταγωνιστές λούστηκαν στο φως από τα φλας των φωτογράφων.

«Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» στο «Ελευθεριος Βενιζέλος»

«Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές» φώναζαν οι οπαδοί. Ο Γιόζεφ Πάβιτς εμφανίστηκε πρώτος κρατώντας το τρόπαιο. Συγκινήθηκε ο Θοδωρής Βλάχος. Γυάλισαν στα μάτια του τα δάκρυα. Έδωσε συνέντευξη με το τρόπαιο στα χέρια. Η φωνή του δεν έβγαινε.

«Δικαιωθήκανε όσοι πιστέψανε σε αυτή την ομάδα. Δίκαια πήραμε το τρόπαιο. Ήμασταν η καλύτερη η ομάδα. Γράψαμε με χρυσά γράμματα το όνομά μας και το όνομα του Ολυμπιακού.

Ο Γιόζεφ Πάβιτς, ΜVP τη συνάντησης, μίλησε στα ελληνικά. «Ένας μόνος του δεν μπορεί να τα καταφέρει. Παίξαμε σαν ομάδα. Ο ένας βοηθούσε τον άλλο. Και ο κόσμος στάθηκε δίπλα μας. Κι εδώ και στη Γένοβα».

Τους παίκτες υποδέχθηκαν φίλοι, συγγενείς και οπαδοί. H ιαχή, «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός» δόνησε πολλές φορές την ατμόσφαιρα.

Ο Κωνσταντίνος Μουρίκης είπε: «Ο προπονητής είχε κάνει μια ομιλία στο ξενοδοχείο που ήταν όλα τα λεφτά. Μας είπε να παίξουμε για τους εαυτούς, τον κόσμο και τα όνειρά μας...Ήμασταν σίγουροι για τον εαυτό μας, κοιτάζαμε στα μάτια τους Ιταλούς ενώ αυτοί όχι. Αυτή η σιγουριά βγήκε μέσα στο νερό».

Ήρθε ένα καινούργιο πούλμαν για να παραλάβει του πρωταθλητές Ευρώπης γιατί το άλλο χάλασε. Για το βράδυ έχει προετοιμαστεί γλέντι στο κέντρο που εμφανίζεται ο Βέρτης.