Συγχαρητήρια από Μαρινάκη, ΠΑΕ και ΚΑΕ

Όλη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια συνεχάρη τον Βαγγέλη Βλάχο και τους παίκτες του για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Συγχαρητήρια από Μαρινάκη, ΠΑΕ και ΚΑΕ

Ακόμα μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου έγραψε η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν για πρώτη φορά την πανίσχυρη Προ Ρέκο και κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ευρώπης.

Όλη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια» συνεχάρη τους πρωταγωνιστές για την μεγάλη τους επιτυχία. Το μήνυμα της πειραϊκής ΠΑΕ ανέφερε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο Ανδρών του Συλλόγου μας, για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής, στον τελικό του LEN Champions League, στη Γένοβα! Κάνατε ολόκληρη την οικογένεια του Θρύλου να αισθάνεται για ακόμη μία φορά υπερήφανη! Αμέτρητες και οι ευρωπαϊκές μας κούπες...», ανέφερε στο μήνυμα του ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός από την πλευρά της έγραψε στην επίσημη σελίδα της στο facebook: «Πολλά συγχαρητήρια στους πολίστες, το προπονητικό τιμ και την διοίκηση της ομαδάρας μας. Μας κάνατε περήφανους!».

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης με μήνυμα του στην επίσημη σελίδα του στο facebook συνεχάρη την ομάδα πόλο αναφέροντας: «Η θρυλική κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, στον Τελικό του Champions League στο Πόλο είναι η κορύφωση μιας μυθικής χρονιάς για τον Σύλλογο με τέσσερις ομάδες του να παίζουν σε Ευρωπαϊκούς Τελικούς, κάτι που δεν κατάφερε κανείς άλλος ευρωπαϊκός Σύλλογος. Και με δυο Ευρωπαϊκά τρόπαια!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους γιατί αποδείξατε ότι με αγάπη και σκληρή δουλειά η Ελλάδα μεγαλουργεί!

Ευχαριστούμε τον Θεό που μας δίνει τη χαρά να ζούμε την ομάδα μας να θριαμβεύει σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε όλα τα σπορ! Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».