Μπρέσια: Οκτώ κρούσματα στην ομάδα των Βλαχόπουλου, Νικολαΐδη – Το ενδιαφέρον της Βουλιαγμένης

Τέσσερα νέα κρούσματα ανακοίνωσε η Μπρέσια, εκεί όπου αγωνίζονται οι διεθνείς Άγγελος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Νικολαΐδης. Σε λιγότερο από έναν μήνα, οι Ιταλοί παίζουν με τη Βουλιαγμένη στα προκριματικά του Champions League και έχουν ήδη οκτώ παίκτες θετικούς.

Μπρέσια: Οκτώ κρούσματα στην ομάδα των Βλαχόπουλου, Νικολαΐδη – Το ενδιαφέρον της Βουλιαγμένης

Η λίστα με τους παίκτες της Μπρέσια που είναι θετικοί στον κορονοϊό μεγαλώνει. Όπως ενημέρωσε η ιταλική ομάδα, τέσσερα ακόμη μέλη της Ιταλικής ομάδας βρέθηκαν θετικά!

Θετικοί είναι και οι Αλεζιάνι, Ντόλτσε, Τομάζο Τζιανάτζα και Ματέο Τζιανάτζα.

Από εκεί και πέρα, ο Μάρκο Ντελ Λούνγκο, ο διεθνής Ιταλός τερματοφύλακας αν και έχουν περάσει δυο εβδομάδες παραμένει θετικός στον ιό και σήμερα (16/10) θα υποβληθεί σε νέο τεστ.

Αναμένονται ακόμη τα αποτελέσματα για τον Ντι Σόμα (θετικός εδώ και δυο εβδομάδες) ενώ θετικοί παραμένουν και οι Κρίστιαν Πρεσιούτι, Νικολό Γκίτο.

Συνολικά οκτώ παίκτες της Μπρέσια είναι θετικοί. Θυμίζουμε πως στην Ιταλική ομάδα παίζουν οι διεθνείς Άγγελος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Νικολαΐδης αλλά και ο Κροάτης περιφερειακός, Μάρο Γιόκοβιτς.

Τα όσα συμβαίνουν στην Μπρέσια απασχολούν και τη Βουλιαγμένη αφού έχουν κληρωθεί στον ίδιο προκριματικό όμιλο του Champions League και τα ματς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στη Βουδαπέστη σε λιγότερο από έναν μήνα.