Ο Βλαχόπουλος για τον Ολυμπιακό: «Η φιλία μένει έξω από το νερό»

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος πριν από δυο χρόνια ήταν στην ομάδα του Ολυμπιακού που έφτασε αήττητη μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά έχασε από τη Γιουγκ με 6-4 στη Βουδαπέστη.

Ο Βλαχόπουλος για τον Ολυμπιακό: «Η φιλία μένει έξω από το νερό»

Ο διεθνής περιφερειακός το καλοκαίρι του 2016 άφησε τον Πειραιά για την Ιταλία και την Ποζίλιπο και πέρσι έγινε μια κουβέντα για να επιστρέψει. Τελικά προτίμησε την Ουγγαρία και την Έγκερ (έχει ανανεώσει ήδη το συμβόλαιό του) και δεν αποκλείεται την Παρασκευή (8/6) να είναι το κεντρικό πρόσωπο του ημιτελικού εάν προκριθούν φυσικά Έγκερ και Ολυμπιακός!

Θυμίζουμε πως ο νικητής του Ολυμπιακός – Σπαντάου θα αναμετρηθεί την επόμενη ημέρα με τον νικητή του Έγκερ – Μπαρτσελονέτα. Ο Άγγελος Βλαχόπουλος πριν αναχωρήσει η Έγκερ για τη Γένοβα, κλήθηκε να σχολιάσει το μεγάλο ραντεβού στην Ιταλία και το ενδεχόμενο να συναντηθεί στην τετράδα με την πρώην ομάδα του και τους συμπαίκτες του στην Εθνική μας.

«Οι σύλλογοι που έχουν προκριθεί στο final-8 της Γένοβας είναι όλες ισχυρές. Έχουν αποδείξει τις δυνατότητές τους μέσα στη χρονιά. Ήταν για όλους μας μια εξαιρετικά δύσκολη αγωνιστική περίοδο. Η διοργάνωση είναι σκληρή και δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις το τρόπαιο. Τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Σε κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις μέσα στον αγώνα. Όλα κρέμονται σε μια κλωστή.

»Εάν αποκλείσουμε την Μπαρτσελονέτα, θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι. Έχω πολλούς φίλους στην ομάδα και σίγουρα θα γίνουν κάποια σχόλια και αστεία πριν από τον αγώνα. Όταν πέσουμε στο νερό η φιλία πρέπει να μείνει εκτός. Εγώ είμαι εδώ για την Έγκερ και θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής περιφερειακός της Έγκερ, Άγγελος Βλαχόπουλος, ο οποίος είχε κομβικό ρόλο στην πορεία του Ολυμπιακού πριν από δυο χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν εκείνος που σε νεκρό χρόνο είχε…σκοτώσει τη Ζόλνοκ στον ημιτελικό μετά την εξαιρετική ασίστ του Γιώργου Ντόσκα.