Πόλο: Δεν ξεκινάνε τα πρωταθλήματα στην Ιταλία λόγω κορονοϊού!

Πρόβλημα στην Ιταλία με τα πρωταθλήματα πόλο σε άνδρες και γυναίκες λόγω κορονοϊού. Αναβλήθηκε η πρεμιέρα και είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν. 

Πόλο: Δεν ξεκινάνε τα πρωταθλήματα στην Ιταλία λόγω κορονοϊού!

Η πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος σε άνδρες και γυναίκες πάει πίσω! Σήμερα (2/10) η Ιταλική Ομοσπονδία και ύστερα από τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες, αποφάσισε την αναβολή της έναρξης των πρωταθλημάτων.

Το Κύπελλο Ιταλίας διεξήχθη χωρίς προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες αλλά τα πρωταθλήματα είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν.

Τα κρούσματα που υπήρξαν σε ομάδες της Α1 ανδρών, κυρίως, τις τελευταίες ημέρες οδήγησαν τις ομάδες σε αυτή την απόφαση.

Μάλιστα ήδη αναζητείται νέα «φόρμουλα» για το πως θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα, αφού όπως γράφουν στην Ιταλία, το πρώτο σπριντ για το πρωτάθλημα θα πάει για έναν μήνα μετά!

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως υπάρχουν ζητήματα και η ομοσπονδία καλείται να δώσει λύσεις.

«Η Ιταλική Ομοσπονδία ανέλαβε αμέσως δράση για να διερευνήσει τη συνεχώς εξελισσόμενη κατάσταση μαζί με τους προέδρους των εγγεγραμμένων ομάδων και τις αρμόδιες αρχές.

Λαμβάνοντας υπόψη την εφαρμογή κυβερνητικών διατάξεων σχετικά με τον περιορισμό και τη διαχείριση της επιδημιολογικής έκτακτης ανάγκης από τον κορονοϊό αποφασίσαμε σε συμφωνία με τους συλλόγους να αναβάλουμε την έναρξη του πρωταθλήματος» είπε ο πρόεδρος Πάολο Μπαρέλι ενώ στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας, γίνεται λόγος για συζήτηση και αναζήτηση νέου τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε άνδρες και γυναίκες, εάν και εφόσον βέβαια αυτό χρειαστεί.