Χωρίς άγχος η Σπαντάου κόντρα στον Ολυμπιακό

Η Σπαντάου έκλεισε τις εγχώριες διοργανώσεις με ακόμη μια απώλεια. Οι Γερμανοί μετά το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο, έχασαν από το Ανόβερο και το πρωτάθλημα το Σάββατο το βράδυ.

Χωρίς άγχος η Σπαντάου κόντρα στον Ολυμπιακό

Η ήττα το Σάββατο στο Ανόβερο και η απώλεια του πρωταθλήματος, μόλις του τέταρτου χαμένου τα τελευταία 40 χρόνια, ξεχάστηκε ήδη από τους πολίστες της Σπαντάου. Βλέπετε μπροστά υπάρχει η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ και η αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στη Γένοβα. Οι Βερολινέζοι προσπαθούν από το Σάββατο το βράδυ, να μαζέψουν τα...κομμάτια τους αφού δεν είναι συνηθισμένοι σε ήττες στη Γερμανία αλλά και σε απώλειες τίτλων.

Ο αρχηγός της ομάδας Μάρκο Σταμ είπε πως «του χρόνου θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί για να πάρουμε και πάλι πίσω πρωτάθλημα» ενώ επεσήμανε πως η προσοχή όλων είναι τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, δηλώνοντας χαρούμενος που η ομάδα του θα είναι παρούσα στη γιορτή στη Γένοβα. Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του προέδρου του Συλλόγου Χάγκεν Σταμ ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε «συγχαρητήρια αν και για να πάρουν το πρωτάθλημα στάθηκαν σε κάποιες περιπτώσεις τυχεροί. Εμείς θα γυρίσουμε πιο δυνατοί του χρόνου.

Ο κόουτς από την πλευρά του Πέταρ Κοβάσεβιτς γνωρίζει πως η ομάδα του μέχρι τώρα τα έχει πάει περίφημα στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά στις εγχώριες διοργανώσεις απέτυχε. Ο Μαυροβούνιος προπονητής της Σπαντάου, που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη στη Γένοβα, τόνισε χαρακτηριστικά «κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς και αυτό μας επηρέασε στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο. Για εμένα η σειρά των τελικών δεν κρίθηκε στον πέμπτο αγώνα αλλά στον πρώτο που χάσαμε στην έδρα μας. Εκεί κρίθηκαν τα πάντα αν και καταφέραμε να επιστρέψουμε από το 0-2 και να ισοφαρίσουμε σε 2-2 τη σειρά».

Φυσικά ο κόουτς ρωτήθηκε και για το Τσάμπιονς Λιγκ και τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό: «Εκεί είμαστε διαφορετικοί. Έχουμε κάνει φοβερά αποτελέσματα όλη τη χρονιά. Είμαστε χαρούμενοι για την πορεία μας. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα παλέψουμε αλλά δεν υπάρχει άγχος».