Σάντρο Καμπάνια: «Πεινασμένος ο Ολυμπιακός»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας και πρώην «εκλέκτορας» της εθνικής μας Ομάδας πόλο ανδρών, Σάντρο Καμπάνια μίλησε για το final- 8 και σημείωσε πως ο Ολυμπιακός είναι πεινασμένος και ικανός να κερδίσει οποιονδήποτε στη Γένοβα.

Σάντρο Καμπάνια: «Πεινασμένος ο Ολυμπιακός»

Ο Σάντρο Καμπάνια δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Ιταλός προπονητής μίλησε στην Ιταλική τηλεόραση για το final 8 της Γένοβας. Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Ιταλίας και πρώην προπονητής της δικής μας Εθνικής στους άνδρες, με το χάλκινο μετάλλιο στο Μόντρεαλ και την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Αθήνα, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό.

«Σίγουρα η κάτοχος του τίτλου Ζόλνοκ συγκαταλέγεται στα φαβορί αλλά έχει μπροστά της κι έναν δύσκολο προημιτελικό με τη Γιουγκ που τα τελευταία δυο χρόνια ήταν στον τελικό. Η ομάδα που μοιάζει περισσότερο πεινασμένη από οποιαδήποτε άλλη είναι ο Ολυμπιακός. Μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε βρεθεί μπροστά του. Ήταν πρώτος στον όμιλό του και είναι μια ομάδα που μπορεί να περιμένει τη Ρέκο στον τελικό» είπε με νόημα ο Σάντρο Καμπάνια στην εκπομπή όπου φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Προ Ρέκο Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς.

«Πριν από τον Ολυμπιακό έχουμε...»

Ο προπονητής της Προ Ρέκο ξέρει καλά πως το νταμπλ στην Ιταλία δεν είναι αρκετό. Οι γείτονες έχουν...χαλάσει ένα καράβι ευρώ για να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά την τελευταία διετία πέφτουν πάνω στην απίθανη Γιουγκ που μπορεί να μην έχει λεφτά αλλά έχει παίκτες με καρδιά. «Η Γένοβα είναι για εμάς μια ευκαιρία ζωής. Το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι εύκολο να το κατακτήσεις αλλά εμείς θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας. Είναι η ευκαιρία μας. Το έχω καταφέρει σαν παίκτης και είναι κάτι μοναδικό να κερδίζεις το πρωτάθλημα Ευρώπης στην έδρα σου» τόνισε ο Σέρβος προπονητής που σχολίασε και την τοποθέτηση του Καμπάνια λέγοντας «συμφωνώ με τον Σάντρο αλλά πριν από τον Ολυμπιακό έχουμε να παίξουμε με είτε με τη Ζόλνοκ που κατέκτησε πέρσι τον τίτλο είτε με τη Γιουγκ που το πήρε πρόπερσι. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον προημιτελικό με τη Μπρέσια, που είναι πάντα μια μάχη για εμάς. Σίγουρα ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στον τελικό αλλά υπάρχει και η Μπαρτσελονέτα που μπορεί να εκπλήξει τους πάντες. Κατά τη διάρκεια της σεζόν βελτιώθηκε και μπορεί να γίνει πραγματική επικίνδυνη». Για τον «εμφύλιο» με τη Μπρέσια, ο Βουγιασίνοβιτς είπε «μας ξέρουν και τους ξέρουμε. Πάντα αυτά τα ματς είναι δυνατά και κρίνονται στην τελευταία περίοδο. Πρέπει να παίξεις με καρδιά και αυτοσυγκέντρωση. Μόνο έτσι μπορείς να κερδίσεις τέτοιες μάχες».