Με τον κόσμο του στη Γένοβα ο Ολυμπιακός

Με 200 πιστούς οπαδούς στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον προημιτελικό του final 8 κόντρα στη Σπαντάου.

Με τον κόσμο του στη Γένοβα ο Ολυμπιακός

Πέρα από την ομάδα, στους ρυθμούς του final 8 υδατοσφαίρισης στη Γένοβα κινούνται και οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Οι προεγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και στον προημιτελικό με τη Σπαντάου την Πέμπτη, 7 Ιουνίου, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα έχουν στο πλευρό τους 200 πιστούς φιλάθλους, οι οποίοι θα κάνουν το ταξίδι στη γειτονική Ιταλία!

Μάλιστα, ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί, εφόσον η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου προκριθεί σε βάρος της Σπαντάου στον ημιτελικό της επόμενης μέρας (Παρασκευή, 8 Ιουνίου), ενώ αν οι Πειραιώτες φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (9/6), τότε θεωρείται δεδομένο ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να εξασφαλίσει ακόμα περισσότερα εισιτήρια για τον "ερυθρόλευκο" κόσμο!

Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι το όμορφο κολυμβητήριο στη Γένοβα δεν είναι μεγάλο, με κάθε ομάδα να δικαιούται 200 εισιτήρια, ενώ στην τελική φάση βρίσκονται ήδη και δύο ιταλικές ομάδες, η -οικοδέσποινα- Προ Ρέκο και η Μπρέσια. Πάντως οι διοργανωτές προτίθενται να προσθέσουν δύο επιπλέον εξέδρες, προκειμένου να αυξήσουν τη συνολική χωρητικότητα του κολυμβητηρίου στις 2.500 θέσεις.