Πόλο: Θετικός στον κορονοϊό ο διεθνής Ιταλός Ματέο Αϊκάρντι

Θέμα στην Εθνική Ιταλίας του Σάντρο Καμπάνια, με τον Ματέο Αϊκάρντι να ανακοινώνεται πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Πόλο: Θετικός στον κορονοϊό ο διεθνής Ιταλός Ματέο Αϊκάρντι

Οι πρωταθλητές κόσμου, επέστρεψαν στις προπονήσεις και στην προετοιμασία τους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων και είχαν στο πρόγραμμά τους στο τέλος του μήνα να διοργανώσουν και τουρνουά στην Ρώμη.

Ο Αϊκάρντι όμως βρέθηκε θετικός στον νέο ιό και έτσι όλα τα σχέδια του Σάντρο Καμπάνια, πετάχτηκαν στο...καλάθι των αχρήστων.

Στην ιστορία εμπλέκεται και η εθνική μας ομάδα πόλο, αφού στο τουρνουά στο τέλος του μήνα στη Ρώμη, υπήρχε περίπτωση να λάβει μέρος και η Ελλάδα.

Ο Καμπάνια είχα κάνει πρόταση στον Θοδωρή Βλάχο και η ομοσπονδία περίμενε από τις αρμόδιες αρχές το ναι ή το όχι για να συμμετάσχει στο τουρνουά, το οποίο δεν είναι δυνατό να διεξαχθεί αυτή τη στιγμή.

Η Εθνική Ιταλίας είναι ήδη σε καραντίνα και τα πρώτα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν στα άλλα μέλη της ομάδας είναι αρνητικά.

Όπως αναφέρουν σήμερα (17/7), ιταλικές ιστοσελίδες απομένουν πως μόνο πέντε μέλη των παγκόσμιων πρωταθλητών δεν έχουν υποβληθεί σε τεστ κάτι που θα γίνει άμεσα.

Ο λόγος για ένα μέλος του τεχνικού τιμ και τέσσερις πολίστες. Το μόνο καλό είναι πως ο Αϊκάρντι λόγω τραυματισμού είχε αφήσει την αποστολή της Ιταλίας από τις 6 Ιουλίου!

Τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν καλά, υποβλήθηκε στο τεστ κορονοϊού που βγήκε θετικό αλλά όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, είναι καλά στην υγεία του.