Θετικός στον κορονοϊό και ο προπονητής της Σερβίας στο πόλο Ντέγιαν Σάβιτς!

Μετά τον Νεμάνια Βίτσο, θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας στο πόλο ανδρών, Ντέγιαν Σάβιτς. Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Θετικός στον κορονοϊό και ο προπονητής της Σερβίας στο πόλο Ντέγιαν Σάβιτς!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας στο πόλο ανδρών, Ντέγιαν Σάβιτς, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και θα παραμείνει στο σπίτι του για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό ο διεθνής φουνταριστός Νεμάνια Βίτσο, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει και από τη Βουλιαγμένη.

Ο Βίτσο, που αγωνίζεται στην ιταλική Τριέστε, θα παραμείνει σε καραντίνα για δύο εβδομάδες, ενώ στο πρώτο τεστ που είχε κάνει ως ύποπτο κρούσμα από επαφή με άτομο θετικό σε κορονοϊό ήταν αρνητικός!

Το πρόβλημα βέβαια φαίνεται πως είναι μεγαλύτερο, καθώς σερβικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι θετικός στον ιό είναι και ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Ντέγιαν Σάβιτς!

Ο κόουτς της κορυφαίας ομάδας στον κόσμο την τελευταία δεκαετία είχε πυρετό τις τελευταίες ημέρες, το τεστ ήταν θετικό και υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσει εάν θα παραμείνει στο σπίτι του σε καραντίνα ή θα πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να νοσηλευτεί.

Η σερβική ομοσπονδία σήμερα (22/6) επιβεβαίωσε πως ο Σάβιτς είναι θετικός στον ιό, αλλά έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να νοσηλευτεί ο κόουτς σε νοσοκομείο.

«Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντέγιαν Σάβιτς είναι θετικός στον κορονοϊό. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των εξετάσεων που υποβλήθηκε όλη η ομάδα, όταν έγινε γνωστό πως ο Βίτσο είναι θετικός. Ο Σάβιτς υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις. Δεν υπάρχει ανάγκη για νοσοκομειακή περίθαλψη, αλλά τις επόμενες 14 ημέρες θα είναι σε καραντίνα» αναφέρει η σερβική ομοσπονδία πόλο στη σημερινή (22/6) ανακοίνωσή της.