Επέστρεψε στη Σερβία και στην οικογένειά του ο Μίλοραντ Άλεξιτς (pic)

Ο Σέρβος προπονητής πόλο Μίλοραντ Άλεξιτς ύστερα από 70 μέρες επέστρεψε στην πατρίδα του και στην οικογένειά του!

Επέστρεψε στη Σερβία και στην οικογένειά του ο Μίλοραντ Άλεξιτς (pic)

Ο Σέρβος προπονητής πόλο Μίλοραντ Άλεξιτς ύστερα από 70 μέρες επέστρεψε στην πατρίδα του και στην οικογένειά του!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας του Ουζμπεκιστάν εδώ και λίγες ώρες έχει στην αγκαλιά του τις δύο κόρες και τη σύζυγό του. Ύστερα από 70 μέρες παραμονής στο Ουζμπεκιστάν επέστρεψε στη Σερβία.

Τελειώνει η «Οδύσσεια» του Σέρβου προπονητή Μίλοραντ Άλεξιτς! (pic)

Ο Άλεξιτς, ο οποίος είχε μιλήσει στο «ΦΩΣ» για την περιπέτειά του και τον αποκλεισμό του στο Ουζμπεκιστάν, την περασμένη Παρασκευή πέταξε από την Τασκένδη στο Λονδίνο, όπου και παρέμεινε για δύο ημέρες.

Την Κυριακή πήρε εκ νέου το αεροπλάνο για να πατήσει επιτέλους σερβικό έδαφος ύστερα από διάστημα 70 ημερών.

Το μόνο ευχάριστο για τον ίδιο είναι πως με ενέργειες της πρεσβείας στην Αγγλία κατάφερε να δει κατά την παραμονή του στη βρετανική πρωτεύουσα συγγενείς του που μένουν στην Αγγλία αλλά ο ίδιος είχε αρκετά χρόνια να τους συναντήσει.

«Νιώθω καλά σωματικά. Είμαι καλά στην υγεία μου. Έκανα δύο φορές το τεστ για τον κορονοϊό και ήταν αρνητικό. Ευτυχώς. Είναι ψυχολογικά δύσκολο για μένα όλο αυτό. Δεν είμαι συνηθισμένος να μένω κλειδωμένος στους τέσσερις τοίχους για σαράντα ημέρες και το ερώτημα είναι πόσο θα παραμείνει αυτή η κατάσταση.

Το πιο δύσκολο για μένα είναι ο χωρισμός από την οικογένειά μου. Η γυναίκα μου και οι δύο κόρες μου απέχουν πέντε χιλιάδες χιλιόμετρα και δεν μπορώ να τις βοηθήσω καθόλου. Επίσης, δεν έχουν βγει από το σπίτι για σαράντα ημέρες επειδή δεν πρέπει να διακινδυνεύσουμε να μολυνθεί κάποιος.

Συνήθιζα να είμαι μακριά από το σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αυτή η αβεβαιότητα σκοτώνει. Έχουμε συνεχόμενες αναβολές στο άνοιγμα του αεροδρομίου και απλά δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να πάω στο σπίτι!

Δεν ξέρω πώς θα τελειώσουν όλα», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων στο «ΦΩΣ» ο Σέρβος προπονητής πριν από περίπου έναν μήνα, όταν και παρέμενε στο Ουζμπεκιστάν.

Άλεξιτς στο ΦΩΣ: «Αυτή η αβεβαιότητα με σκοτώνει»