Πόλο: Νέα αναβολή μέχρι τις 31 Μαΐου στο πρωτάθλημα Ιταλίας

Η ιταλική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως το πρωτάθλημα πόλο στη γειτονική χώρα πήρε νέα αναβολή, μέχρι τις 31 Μαΐου. Δεν υπάρχει οριστική διακοπή.

Πόλο: Νέα αναβολή μέχρι τις 31 Μαΐου στο πρωτάθλημα Ιταλίας

Η ιταλική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως το πρωτάθλημα πόλο στη γειτονική χώρα πήρε νέα αναβολή, μέχρι τις 31 Μαΐου. Δεν υπάρχει οριστική διακοπή, όπως γράφτηκε σε μερίδα του Τύπου.

Στην γειτονική Ιταλία δημιουργήθηκε θέμα με τα πρωταθλήματα πόλο, καθώς υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για οριστική διακοπή της σεζόν!

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει βέβαια, με την Ιταλική ομοσπονδία να ανακοινώνει νέα αναβολή των αγώνων μέχρι και τις 31 Μαΐου και εν συνεχεία θα υπάρξει νέα ενημέρωση. Το βέβαιο είναι πως για ενάμιση μήνα ακόμη δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα και οι πισίνες θα παραμείνουν κλειστές.

Όπως αναφέρει η Ιταλική ομοσπονδία, υπάρχει ένα πλάνο δεύτερο αλλά για την ώρα δεν ανακοινώνεται τίποτα και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στον Ιούνιο.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες, υπέρ της ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων τάχθηκαν με ανοιχτή επιστολή τους προπονητές και παίκτες στην Ιταλία.

Οι παίκτες και οι προπονητές ζητάνε φυσικά να μην διακοπούν αυτή τη στιγμή τα πρωταθλήματα και όταν το επιτρέψει η κυβέρνηση να... πέσουν στο νερό και να συνεχιστούν οι αγώνες. Να ολοκληρωθεί η σεζόν.

«Από τη στιγμή τα ημερήσια δελτία μιλούν για μειούμενους αριθμούς κρουσμάτων και θανάτων, φαίνεται σωστό να υποβάλουμε τις σκέψεις μας για την πιθανή συνέχιση της αθλητικής δραστηριότητας με ιδιαίτερη αναφορά στα πρωταθλήματα που έχουν ανασταλεί λόγω της έκτακτης ανάγκης.

Μόνο και αποκλειστικά όταν οι κυβερνήσεις και οι υγειονομικές αρχές επιτρέψουν την έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων, πιστεύουμε ότι τα πρωταθλήματα θα μπορέσουν και πάλι να ξεκινήσουν, βρίσκοντας κοινές φόρμουλες και μεθόδους, λαμβάνοντας επίσης υπόψη την αύξηση των διαθέσιμων ημερομηνιών, μετά και την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων για φέτος» αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανοιχτή επιστολή προπονητές και πολίστες στην Ιταλία.