Πόλο: Τα κορίτσια του Νηρέα Χαλανδρίου μένουν σπίτι

Η ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου ανέβασε στον λογαριασμό του συλλόγου σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ένα βίντεο με τα κορίτσια του Συλλόγου να μένουν σπίτι και να παίζουν πόλο.

Πόλο: Τα κορίτσια του Νηρέα Χαλανδρίου μένουν σπίτι

Η ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου ανέβασε στον λογαριασμό του συλλόγου σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ένα βιντεάκι με τα κορίτσια να μένουν σπίτι και να παίζουν πόλο.

Η Ευτυχία Καραγιάννη, προπονήτρια στο Νηρέα Χαλανδρίου πριν από λίγες μέρες είχε δηλώσει για τον κορονοϊό «είναι κάτι το πρωτόγνωρο για όλους μας, ένα ιστορικό γεγονός. Ευελπιστώ, όταν όλα τελειώσουν καλά, να βγούμε όσο το δυνατόν αλώβητοι από αυτό. Γιατί είναι σοβαρή η κατάσταση και χρειάζεται κυρίως προφύλαξη.

Για αυτό προσέχουμε, ακολουθούμε τις οδηγίες και τηρούμε τους κανόνες για τη διασφάλιση της υγείας όλων μας. Εμείς στην ομάδα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατηθούμε στο πνεύμα του αθλητισμού. Συνεργάζομαι μέσω πλατφόρμας με τα κορίτσια, βλέπουμε τα βίντεο με το πρόγραμμα γυμναστικής που τους δίνω, ώστε να κρατάμε μια επαφή.

Και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να διατηρούνται οι αθλήτριες σε καλή φυσική κατάσταση έξω από το νερό. Όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Διότι είναι πολύ δύσκολο όταν είσαι αθλητής του νερού, να μένεις και να γυμνάζεσαι έξω από το νερό.

Προσπαθούμε, όσο είναι δυνατόν να μειώσουμε τις συνέπειες από την έλλειψη της κανονικής προπόνησης. Χωρίς πολλά βάρη, με αερόβια γυμναστική, κρατώντας σε καλό επίπεδο τη φυσική κατάσταση, αλλά κυρίως και την ψυχολογία μας.

Όσον αφορά στην αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων και τη μετάθεσή τους για την επόμενη χρονιά, ήταν επιβεβλημένη.

Πρώτα η διασφάλιση της υγείας. Πάνω από τον αθλητισμό και τα οικονομικά συμφέροντα».