Πόλο: Διαλύεται η ουγγρική Όρβοσι, μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο!

Μία από τις κορυφαίες ομάδες υδατοσφαίρισης στον κόσμο, η Όρβοσι από την Ουγγαρία, βαράει «κανόνι» και τα παγκόσμια αστέρια της μένουν ελεύθερα!

Πόλο: Διαλύεται η ουγγρική Όρβοσι, μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο!

Τα νέα που έρχονται από την Ουγγαρία για την Όρβοσι δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο βαράει «κανόνι» και αστέρια της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης μένουν ελεύθερα!

Η ουγγρική Όρβοσι, ένα από τα φαβορί φέτος για να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο ανδρών, διαλύεται!

Ο βασικός χορηγός ενημέρωσε πως αποχωρεί και πλέον οι παίκτες είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή τους σε άλλη ομάδα!

Η Όρβοσι πριν από τη διακοπή του Τσάμπιονς Λιγκ λόγω του κορονοϊού έγινε η πρώτη ομάδα που κερδίζει την Προ Ρέκο στην Ιταλία σε φάση ομίλων, γιατί φυσικά υπάρχει και ο Ολυμπιακός που νίκησε τους γείτονες στη Γένοβα στον τελικό του 2018 και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η ουσία είναι πως μιλάμε για μια ομάδα που φέτος διεκδικούσε την κορυφή της Ευρώπης αλλά και του ουγγρικού πρωταθλήματος! Μιλάμε για μια ομάδα που έχει στο ρόστερ της «χρυσούς» Ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές.

Τους Σέρβους Άντρια Πρλαΐνοβιτς, Μπράνισλαβ Μίτροβιτς, Σάσα Ραντζέλοβιτς τον Μαυροβούνιο Ντράσκο Μπργκούλιαν και τους Ούγγρους Μάνχρετζ, Χάραϊ, Τοτ.

Η Όρβοσι έχει κατακτήσει 2 Τσάμπιονς Λιγκ, 1 Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης, 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 7 πρωταθλήματα Ουγγαρίας και 2 Κύπελλα Ουγγαρίας.

Ο τεχνικός Λάγιος Βαντ εμφανώς απογοητευμένος είπε:

«Αυτό πρακτικά σημαίνει το τέλος της ιστορίας μας. Κάναμε αρκετή δουλειά τα τελευταία χρόνια και φέτος μέχρι τα μέσα της σεζόν. Θα μπορούσαμε να δούμε φέτος να αποδίδει καρπούς η δουλειά που κάναμε, αλλά δεν θα γίνει.

Εάν μπορώ να βρω κάτι θετικό να πω, είναι πως καταφέραμε φέτος να κλείσουμε τη σεζόν στην Ουγγαρία χωρίς ήττα και στην Ευρώπη χάσαμε έναν αγώνα από την Προ Ρέκο στην έδρα μας. Κερδίσαμε τη Φερεντσβάρος».

Τώρα τι θα γίνει εάν ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα Ουγγαρίας και το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Βαντ είπε: «Είναι μια καλή ερώτηση. Νομίζω πως οι πιθανότητες να αλλάξει κάτι είναι λίγες. Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι θα συμβεί σε μια τέτοια περίπτωση».

Ο χορηγός της Όρβοσι είναι μια ουγγρική κατασκευαστική εταιρεία που προχωράει σε τεράστιες περικοπές λόγω του κορονοϊού και φυσικά... πληρώνει το μάρμαρο και η ομάδα του Λάγιος Βαντ.

Στιγμιότυπα από τη νίκη της Όρβοσι μέσα στην Ιταλία επί της Προ Ρέκο τον Φεβρουάριο. Λογικά η τελευταία μεγάλη επιτυχία των Ούγγρων!