Λύγισε ο παλαίμαχος Κροάτης πολίστας Ντουμπράβκο Σίμεντς (vid)

Το Ζάγκρεμπ τις τελευταίες ημέρες, μετά και το σεισμό που έπληξε την πόλη την Κυριακή, δοκιμάζεται. Μάλιστα ο σπουδαίος παλαίμαχος Κροάτης πολίστας Ντουμπράβκο Σίμεντς "λύγισε" ανεβάζοντας σχετικό βίντεο στο facebook.

Λύγισε ο παλαίμαχος Κροάτης πολίστας Ντουμπράβκο Σίμεντς (vid)

Το Ζάγκρεμπ τις τελευταίες ημέρες, μετά και το σεισμό που έπληξε την Κυριακή την πόλη, δοκιμάζεται. Μάλιστα ο σπουδαίος παλαίμαχος Κροάτης πολίστας Ντουμπράβκο Σίμεντς λύγισε ανεβάζοντας σχετικό βίντεο στο facebook.

Ο 53χρονος πλέον Ντουμπράβκο Σίμεντς ήταν μέλος της Γιουγκοσλαβίας που το 1988 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, με τον Ράτκο Ρούντιτς (προπονητής πλέον στην Προ Ρέκο) στον πάγκο εκείνης της σπουδαίας ομάδας μαζί φυσικά με άλλα αστέρια εκείνης της Γιουγκοσλαβίας Ντράγκαν Άντριτς, Πέρισα Μπούκιτς, Βέσελιν Τζούχο, Ιγκόρ Γκότσανιν, Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, Αλεξάνταρ Σόσταρ.

Το 1996 στην Ατλάντα ήταν μέλος της Κροατίας πλέον που είχε ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες που είχαν διεξαχθεί στις ΗΠΑ ενώ οκτώ χρόνια αργότερα στην Αθήνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ήταν ο σημαιοφόρος της αποστολής της Κροατίας.

Ο πρώτος πολίστας σημαιοφόρος μετά το 1996 (Ατλάντα) και τον Πέρισα Μπούκιτς ενώ το 2016 στο Ρίο, σημαιοφόρος ήταν ο «δικός» μας Γιόζιπ Πάβιτς, τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Ο σπουδαίος Ντουμπράβκο Σίμεντς ανέβασε λοιπόν ένα βίντεο όπου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μιλώντας για το σεισμό που έπληξε το Ζάγκρεμπ, τον κορονοϊό ζητώντας από τους συμπατριώτες του να είναι ο ένας δίπλα στον άλλο αυτές τις δύσκολες στιγμές αλλά και να ακούνε τα όσα λένε οι ειδικοί για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

«Μην αφήνετε το κορονοϊό να μας σαρώσει. Θα δημιουργήσουμε νέα νοσοκομεία και σχολεία, θα γεννηθούν νέα μωρά. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν όταν άκουσα πως το Σπλιτ είναι δίπλα στο Ζάγκρεμπ. Μην βγαίνετε από το σπίτι. Σας παρακαλώ μην βγαίνετε. Εγώ είμαι εδώ μέσα στο σπίτι. Όποιος θέλει και μπορώ να τον βοηθήσω» είπε μεταξύ άλλων ο Σίμεντς.

Ο 53χρονος λύγισε σε ένα 15λεπτο βίντεο όπου αξίζει να δείτε, κυρίως στα πρώτα δυο λεπτά όπου ο «γίγαντας» παλαίμαχος Κροάτης πολίστας δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.