Μαυροβούνιο: Έφυγε από τη ζωή ο 30χρονος πολίστας Μπόρις Κριβοκάπιτς!

Θρήνος στο Μαυροβούνιο με τον θάνατο του 30χρονου πολίστα Μπόρις Κριβοκάπιτς. Είχε πανηγυρίσει δύο μετάλλια με την Εθνική ομάδα της χώρας του στις μικρές κατηγορίες.

Μαυροβούνιο: Έφυγε από τη ζωή ο 30χρονος πολίστας Μπόρις Κριβοκάπιτς!

Έφυγε από τη ζωή ο 30χρονος Μαυροβούνιος τερματοφύλακας της υδατοσφαίρισης Μπόρις Κριβοκάπιτς, σκορπίζοντας τη θλίψη στην πατρίδα του και φυσικά στον χώρο του υγρού στίβου. Είχε πανηγυρίσει δύο μετάλλια με την Εθνική ομάδα της χώρας του στις μικρές κατηγορίες.

Σε νεαρή ηλικία φόρεσε το σκουφάκι της Πρίμορατς Κότορ και ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας του που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008 στην Κωνσταντινούπολη (Κ19).

Έναν χρόνο μετά (2009), σε ηλικία 19 ετών ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων του Μαυροβουνίου που ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που είχε πραγματοποιηθεί στην πατρίδα μας και συγκεκριμένα στην πόλη των Χανίων.

Τα τελευταία χρόνια, όπως αναφέρουν και τα ΜΜΕ του Μαυροβουνίου, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας δεν μπορούσε να αγωνιστεί, ωστόσο η είδηση του θανάτου του σε ηλικία μόλις 30 ετών, όπως είναι λογικό, σκόρπισε τη θλίψη.

«Με αφορμή τον πρόωρο θάνατο του Μπόρις Κριβοκάπιτς, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ντέγιαν Μπάγιτς και το ΔΣ της ομοσπονδίας εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Κριβοκάπιτς.

Ο Μπόρις Κριβοκάπιτς γεννήθηκε στις 8/11/1990. Ως τερματοφύλακας του Πρίμορατς, ήταν μέλος της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2008 στην Κωνσταντινούπολη με την Κ19 και ένα χρόνο αργότερα κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα Χανιά στην κατηγορία Κ20», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομοσπονδία πόλο του Μαυροβουνίου.