World League γυναικών: Χρυσή Διαμαντοπούλου: «Kοιτάμε τον τεράστιο στόχο του Προολυμπιακού»

Η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών γνώρισε την ήττα από τη Ρωσία στο Κίρισι με 12-9, για τα προκριματικά της World League, την Τρίτη (25/2) το απόγευμα.

World League γυναικών: Χρυσή Διαμαντοπούλου: «Kοιτάμε τον τεράστιο στόχο του Προολυμπιακού»

Την τρίτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες στην προκριματική φάση του World League, γνώρισε η Εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών.

Η τερματοφύλακας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Χρυσή Διαμαντοπούλου δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας:

«Κάποιες λάθος επιλογές της επίθεσης μας στοίχισαν κάποια γκολ στην άμυνα, καθώς η Ρωσία είναι μια ομάδα που στηρίζεται στη κόντρα επίθεση. Ωστόσο, είμαστε μία ομάδα με συνέχεια, κοιτάμε μπροστά τον τεράστιο στόχο του Προολυμπιακού και συνεχίζουμε τη προσπάθεια και τη δουλειά μέχρι τότε».

Η Χριστίνα Τσουκαλά τόνισε: «Ήταν ένας πολύ δυνατός αγώνας, εννοείται ότι μας ενδιέφερε να κερδίσουμε, αλλά κάναμε πολλά λάθη και δεν κάναμε αυτά που έχουμε πει στις προπονήσεις. Ανεξάρτητα από αυτό, όμως πρέπει να δουλέψουμε, γιατί ο βασικός στόχος μας είναι το Προολυμπιακό Τουρνουά».

Η πρώτη σκόρερ του αγώνα με 3 τέρματα, Ελευθερία Πλευρίτου ανέφερε:

«Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Ρωσία, μια ομάδα υψηλού επιπέδου που πρωταγωνιστεί σε κάθε διοργάνωση τα τελευταία χρόνια. Ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού παίξαμε πολύ καλά και βγάλαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Χρειαζόμαστε χρόνο και κάποια ακόμα παιχνίδια για να αφομοιώσουμε τα καινούργια πράγματα που ζητάει ο προπονητής μας. Θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε με την Εθνική Κίνας τις επόμενες μέρες, ώστε να είμαστε έτοιμες για το Προολυμπιακό Τουρνουά που ακολουθεί».