Πόλο: Τι είπαν οι Ρουμπέση, Μανωλιουδάκη για την προσπάθεια της Εθνικής

Η Αντιγόνη Ρουμπέση και η Φιλιώ Μανωλιουδάκη θα είναι στο πλευρό του Τεό Λοράντου, δίνοντας νέο αέρα στην Εθνική μας ομάδα των γυναικών. Δυο κοπέλες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική υδατοσφαίριση.

 Πόλο: Τι είπαν οι Ρουμπέση, Μανωλιουδάκη για την προσπάθεια της Εθνικής

Αντιγόνη Ρουμπέση και Φιλιώ Μανωλιουδάκη θα είναι στο πλευρό του Τεό Λοράντου στην Εθνική μας ομάδα των γυναικών. Δυο κορίτσια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική υδατοσφαίριση.

Η Ρουμπέση παρούσα στο ασημένιο του 2004 στην Αθήνα και φυσικά στο χρυσό του 2011 στο Παγκόσμιο της Σαγκάης, εκεί όπου έπαιζε μαζί με την Φιλιώ Μανωλιουδάκη αλλά και τις «παλιές» Ασημάκη, Αβραμίδου, Τσουκαλά!

Η Αντιγόνη Ρουμπέση είπε στη σημερινή «media day»:

«Ο χρόνος λίγος. Δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο, παρά η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Δεν κοιτάμε τίποτε άλλο. Για αυτό θα δουλέψουμε. Έκλεισα την καριέρα μου με μια αποτυχημένη προσπάθεια να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες γιατί όχι τώρα να πάω σαν βοηθός προπονητή».

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη από την πλευρά της τόνισε:

«Έχουμε όλοι θετική σκέψη και είμαστε εδώ για να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες, εμείς όμως κοιτάμε το στόχο μας. Έτσι είναι τα Προολυμπιακά. Δύσκολα αλλά εμείς πρέπει να μην παρεκκλίνουμε από το στόχο μας».