Εθνική Πόλο ανδρών: Πέταξε για Τιφλίδα, δυο αλλαγές στην αποστολή

Για την Τιφλίδα αναχώρησε η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών, όπου και θα αγωνιστεί αύριο (11/2, 17.00) με τη Γεωργία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του φετινού World League.

Εθνική Πόλο ανδρών: Πέταξε για Τιφλίδα, δυο αλλαγές στην αποστολή

Αναχώρησε για την Τιφλίδα η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών, όπου και θα αγωνιστεί αύριο (11/2, 17.00) με τη Γεωργία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του φετινού World League.

Η Εθνική μας ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 9-6 από την Ιταλία ενώ τη 2η αγωνιστική έκανε το ρεπό της.

Εκτός έμεινε ο τραυματίας Κώστας Μουρίκης, ο αρχηγός του Ολυμπιακού και στη θέση του κλήθηκε ο Κώστας Κάκαρης, επίσης των Πειραιωτών.

Σε σχέση με την ομάδα που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, εκτός έμεινε και ο Μάριος Καπότσης και κλήθηκε ο Κώστας Γκιουβέτσης της Βουλιαγμένης.

Στην αποστολή δηλαδή υπάρχουν τρεις παίκτες της Εθνικής Νέων Ανδρών που τα δυο τελευταία χρόνια σάρωσε τα πάντα. Ο λόγος για τους Κάκαρη, Γκιουβέτση και φυσικά τον Παπαναστασίου, ο οποίος ήταν και στη Βουδαπέστη.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 13 διεθνείς μας: Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Κώστας Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Κάκαρης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Αλέξανδρος Γούνας, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Γκιουβέτσης, Άγγελος Βλαχόπουλος.

Μαζί τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φροντιστής Βαγγέλης Κωνσταντόπαιδος και ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων Αντώνης Αρώνης (αρχηγός αποστολής).

Τον αγώνα θα διαιτητεύοσυν οι Στάνκο Ιβανόφσκι (Μαυροβούνιο) και Φρανκ Όμε (Γερμανία), με παρατηρητή διαιτησίας τον Τάμας Μόλναρ (Ουγγαρία).