Πόλο: Στις 17/2 η κλήρωση του Φάιναλ Φορ Κυπέλλου - Οι κλήσεις του Βλάχου για Γεωργία

Η κλήρωση του 21ου Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου πόλο Ανδρών θα πραγματοποιηθεί στις 17/2 στα γραφεία της ΚΟΕ. Αναλυτικά οι κλήσεις του Θοδωρή Βλάχου για την αναμέτρηση της Εθνική Ανδρών με την Γεωργία.

Πόλο: Στις 17/2 η κλήρωση του Φάιναλ Φορ Κυπέλλου - Οι κλήσεις του Βλάχου για Γεωργία

Στις 17 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 στα γραφεία της ΚΟΕ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του 21ου Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου πόλο Ανδρών, που θα λάβει χώρα στη Χίο στις 28 και 29 Φεβρουαρίου.

Να σημειωθεί, ότι στην κληρωτίδα θα μπουν οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν από την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Αυτές είναι οι εξής: Ολυμπιακός, Απόλλων Σμύρνης, Εθνικός και ΓΣ Περιστερίου.

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 28/2 και ο τελικός την επομένη (29/2) στο Ιωνικό Κολυμβητήριο της Χίου.

Οι κλήσεις του Θοδωρή Βλάχου για Γεωργία

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας Πόλο των Ανδρών Θοδωρής Βλάχος, κάλεσε 15 πολίστες για τον αγώνα με τη Γεωργία την ερχόμενη Τρίτη στην Τιφλίδα για τα προκριματικά του World League.

Οι 15 διεθνείς που θα βρίσκονται στο «Πέτρος Καπαγέφωφ» την ερχόμενη Κυριακή στις 11.30 το πρωί για προπόνηση είναι οι εξής: Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Μουρίκης, Κώστας Γενηδουνιάς, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης (Ολυμπιακός), Κώστας Γκιουβέτσης (ΝΟ Βουλιαγμένης), Μανώλης Πρέκας (Υδραϊκός) Κώστας Γαλανίδης (Απόλλων Σμύρνης), Γιάννης Φουντούλης (Φερεντσβάρος), Άγγελος Βλαχόπουλος (Έγκερ), Χριστόδουλος Κολόμβος (Ένκα), Αλέξανδρος Παπαναστασίου (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ).