Εθνική Πόλο Γυναικών: Η Αλεξάνδρα Ασημάκη επέστρεψε!

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη και πάλι στην Εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών. Η φουνταριστή του Ολυμπιακού μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μορφέση και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τεό Λοράντο θα φορέσει και πάλι τα «γαλανόλευκα».

Εθνική Πόλο Γυναικών: Η Αλεξάνδρα Ασημάκη επέστρεψε!

Την πρώτη της συγκέντρωση με το νέο ομοσπονδιακό προπονητή Τεό Λοράντο, θα κάνει η Εθνική μας ομάδα πόλο των Γυναικών, την ερχόμενη Κυριακή (9/2), στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, στις 10.00 το πρωί, ενόψει της προετοιμασίας της για το Προολυμπιακό τουρνουά (8-15/3, Τεργέστη).

Φυσικά από τις κλήσεις του Λοράντου ξεχωρίζει η επιστροφή της Αλεξάνδρας Ασημάκη, η οποία πριν από λίγους μήνες είχε ανακοινώσει την αποχώρησή της από την Εθνική αλλά είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει εάν αλλάξει το τεχνικό επιτελείο.

Αυτό έγινε και έτσι η Ασημάκη θα φορέσει και πάλι το σκουφάκι της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Τεό Λοράντος κάλεσε τις εξής 16 πολίστριες:

Ολυμπιακός: Χριστίνα Τσουκαλά, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου

ΝΟ Βουλιαγμένης: Έλενα Ξενάκη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Χριστίνα Κότσια, Ειρήνη Νίνου, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Μαρία Πάτρα, Μαρίνα Κοτσιώνη