Len Champions League: Το κολυμβητήριο που θα φιλοξενήσει το final-8

Στη Γένοβα και στην ιστορική πισίνα «Punta Sant’Anna» θα φιλοξενηθεί φέτος τον Ιούνιο το final 8 του Len Champions League όπου και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός του Θοδωρή Βλάχου.

Len Champions League: Το κολυμβητήριο που θα φιλοξενήσει το final-8

Από την αρχή της σεζόν, ήταν γνωστό πως το final 8 του LEN Champions League θα διεξαχθεί στην Ιταλία, με «οικοδέσποινα» την Προ Ρέκο.

Για την ώρα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν έχει ανακοινώσει την έδρα, ωστόσο οι Ιταλοί αναφέρουν πως οι άνθρωποι της Προ Ρέκο πήραν το ΟΚ για να διεξαχθεί το final 8 (5-7 Ιουνίου) στην ιστορική πισίνα «Punta Sant’Anna».

Μιλάμε για τη φυσική έδρα της ομάδας του Ράτκο Ρούντιτς, που δεν τη χρησιμοποιεί εδώ και μια δεκαετία σε επίσημα παιχνίδια αλλά μόνο για προπονήσεις, όταν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Η διοίκηση της Προ Ρέκο θα αυξήσει και τη χωρητικότητα και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 2600 φίλους του αθλήματος που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Φυσικά ο κόσμος του Ολυμπιακού για ακόμη μια φορά, θα δώσει βροντερό παρών και είναι δεδομένο πως θα κερδίσει και πάλι τη «μάχη» της εξέδρας, από τη στιγμή που οριστικοποιηθεί η πρόκρισή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Θοδωρή Βλάχου μετά και το τέλος του α’ γύρου της φάσης των ομίλων είναι με το ένα πόδι στη Γένοβα και μόνο με «θαύμα» θα μείνουν εκτός οκτάδας.