Ο Κραβαρίτης αναλαμβάνει την Εθνική γυναικών, επιστρέφει η Ασημάκη

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης θα είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει την Εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών στο προολυμπιακό τουρνουά. Μετά το «διαζύγιο», δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, με τον Γιώργο Μορφέση αναμένεται να επιστρέψει στη "γαλανόλευκη" και η φουνταριστή του Ολυμπιακού, Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Ο Κραβαρίτης αναλαμβάνει την Εθνική γυναικών, επιστρέφει η Ασημάκη

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, 40 ημέρες πριν από το προολυμπιακό τουρνουά στην Ιταλία.

Ο Γιώργος Μορφέσης δεν θα συνεχίσει στη «γαλανόλευκη» και θα τον αντικαταστήσει ο Δημήτρης Κραβαρίτης.

Ο τελευταίος αποχώρησε από τον Υδραϊκό που κάνει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών για να αναλάβει την Εθνική γυναικών με στόχο φυσικά να την οδηγήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Μαζί του και ο Στέφανος Λέανδρος, ο οποίος επίσης αποχώρησε από τον Υδραϊκό για να εργαστεί αυτή την περίοδο στις γυναίκες. Άλλωστε ξέρει πρόσωπα και πράγματα καθώς υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης του Γιώργου Μορφέση ενώ είναι ομοσπονδιακός όπως και ο Δημήτρης Κραβαρίτης.

Ο τελευταίος είναι στην Εθνική μας ομάδα των Εφήβων (μαζί του έφτασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας) ενώ ο Λέανδρος είναι στην Εθνική ομάδα νέων γυναικών και έχει συνεργαστεί με τα κορίτσια της «γαλανόλευκης». Τα γνωρίζει όλα.

Η ώρα της Ασημάκη

Μετά τα τελευταία γεγονότα και την αποχώρηση του Γιώργου Μορφέση, αυτό που μένει είναι να δούμε ξανά με το σκουφάκι της Εθνική την Αλεξάνδρα Ασημάκη. Η ίδια είχε ξεκαθαρίσει όταν αποχώρησε πως «θα είμαι πάντα κοντά στην εθνική μας, πιστή στρατιώτης, πρώτη στη μάχη όπως πάντα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά όχι υπό την ίδια τεχνική ηγεσία που μας οδήγησε το καλοκαίρι».

Μιλάμε για την καλύτερη φουνταριστή στον κόσμο που παίζει στον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό και σίγουρα η παρουσία της στο προολυμπιακό τουρνουά μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες.

Ο Βολτυράκης στον Υδραϊκό!

Στον Υδραϊκό τώρα, τη θέση του Δημήτρη Κραβαρίτη θα πάρει ο Μάκης Βολτυράκης. Ο Χανιώτης τεχνικός θα ανηφορίσει και πάλι στην Αθήνα και αύριο Δευτέρα αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους νησιώτες που κάνουν εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α1.