Πρώτη νίκη για την Εθνική γυναικών στο 2020

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών κέρδισε 13-7 την Γαλλία στο τουρνουά του Ντουναϊβάρος και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη νέα χρονιά

Πρώτη νίκη για την Εθνική γυναικών στο 2020

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο «στρατόπεδο» της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών.

Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση άφησαν πίσω τους την ήττα από την Κίνα στην πρεμιέρα του τουρνουά στο Ντουναϊβάρος και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο 2020 επικρατώντας 13-7 της Γαλλίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προηγήθηκε 4-1 της αντιπάλου της στο ημίχρονο και στην τρίτη περίοδο ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοσή της φτάνοντας στο υπέρ της 9-4.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο παρά τις προσπάθειες των «τρικολόρ» να μειώσουν, η «γαλανόλευκη» πήρε τη νίκη με 13-7 έχοντας πρώτη σκόρερ την Ξενάκη με τέσσερα γκολ.

Για την Εθνική μας ομάδα δεν αγωνίστηκαν πάλι η Τσουκαλά και η Πρωτοπαπά, λόγω τραυματισμών, ενώ η Χρυσή Διαμαντοπούλου, η οποία επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα, δοκιμάστηκε για δύο οκτάλεπτα.

Η Ελλάδα ολοκληρώνει αύριο (06/01) τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά με τον αγώνα κόντρα στην οικοδέσποινα Ουγγαρία (20.00 ώρα Ελλάδας) πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης (12-26/1).

ΓΑΛΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 7-13

Τα οκτάλεπτα: 0-2 , 1-2 , 3-5 , 3-4

ΓΑΛΛΙΑ: Χαάλ, Μιγιό 2, Μπασελιέ, Μπουλουκμπάτσι, Βερνό 2, Μαχιέ 1, Νταλουίν, Χερτό, Ντεσάμπ 1, Ραντοσάβλιεβιτς 1, Κλερκ, Νταουλέ, Νταρεντί

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χ., Πάτρα, Διαμαντοπούλου Β. 2, Ελευθεριάδου 3, Πλευρίτου Μ. 1, Αβραμίδου 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Μπενέκου, Κώτσια, Νίνου Ειρ., Πλευρίτου Ελ. 1, Ξενάκη 4, Κοτσιώνη