Ζιβογίνοβιτς: «Μεγάλο κλαμπ ο Ολυμπιακός, εξαιρετικές οι συνθήκες!»

Ο Στέφαν Ζιβογίνοβιτς μίλησε για τον Ολυμπιακό, αλλά και για την κλήση του στην εθνική Σερβίας μαζί με τον συμπατριώτη του στους «ερυθρόλευκους» Στέφαν Μίτροβιτς.

Ζιβογίνοβιτς: «Μεγάλο κλαμπ ο Ολυμπιακός, εξαιρετικές οι συνθήκες!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφαν Ζιβογίνοβιτς για...

Την κλήση του στην εθνική ομάδα της χώρας του: «Το Σεπτέμβριο με ρώτησε ο Ντέγιαν Σάβιτς για το εάν είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην ομάδα και να έχω ακόμη μια ευκαιρία. Η κλήση λοιπόν δεν μου προκάλεσε έκπληξη. Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου έδωσε και πάλι ο προπονητής της Εθνικής».

Τον Ολυμπιακό: «Είμαι τώρα σε ένα κορυφαίο κλαμπ. Τον Ολυμπιακό που μετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχω χρόνο συμμετοχής, αφού παίζω μαζί με τον Μανώλη Ζερδεβά. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και μπορώ να δουλεύω και να γίνομαι καλύτερος μέσα από την ομάδα».

Το γεγονός ότι αγωνίζεται εκτός Σερβίας: «Όλοι θέλουμε να παίζουμε στο σπίτι μας. Να μην αφήνουμε τη χώρα μας αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στα κλαμπ της Σερβίας, γιατί δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι η συμφωνία που κάνεις μαζί τους θα τηρηθεί. Αυτό μας έχει μάθει η εμπειρία μας. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν κορυφαίοι προπονητές στη Σερβία. Ελπίζω να επιστρέψουμε στα παλιά. Είναι καταστροφική η έλλειψη συλλόγων της Σερβίας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Την παρουσία της συζύγου του στην Ελλάδα, της Άνα Λαζάρεβιτς-Ζιβογίνοβιτς, αφού όπως είναι γνωστό παίζει βόλεϊ στον Ολυμπιακό: «Ήταν στην ομάδα και πριν από λίγα χρόνια αλλά εξαιτίας μου έπρεπε να φύγει και με ακολουθήσει στην Τουρκία και την Ρουμανία. Τώρα όμως δεν είμαστε χωριστά, ζούμε μαζί και αυτό σημαίνει πολλά».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας