Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο νεανίδων: Η Ρωσία αντίπαλος της Εθνικής στα προημιτελικά

Η Ρωσία επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, συνέτριψε το Ισραήλ με 20-4 και πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νεανίδων που διεξάγεται στο Βόλο, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα αύριο (5/9) στις οκτώ το βράδυ.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο νεανίδων: Η Ρωσία αντίπαλος της Εθνικής στα προημιτελικά

Η Ρωσία είναι ο αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας στη φάση των «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Βόλο. Το Ισραήλ δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την ομάδα της Ρωσίας που πέρασε άνετα στα προημιτελικά με σκορ 20-4. Αύριο (5/9) βράδυ (8.00) το μεγάλο ραντεβού για τη «γαλανόλευκη» του Κώστα Δήμου.

Από εκεί και πέρα, η Σλοβακία πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του θεσμού. Επικράτησε της Ουγγαρίας με 9-7 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση και θα παίξει με την Ολλανδία.

Η Ουγγαρία, μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις το γυναικείο πόλο, έχει κατακτήσει συνολικά έξι μετάλλια στην συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ το 2017 πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Στο τρίτο παιχνίδι του απογευματινού προγράμματος η Γαλλία κέρδισε 11-8 τη Γερμανία και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Ιταλία.

Στον πρώτο χρονικά νοκ άουτ αγώνα, η Σερβία κέρδισε 10-6 τη Μ. Βρετανία και πέρασε στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Οι προημιτελικοί της Πέμπτης (5/9)
12:30 Γαλλία-Ιταλία
17:00 Σερβία-Ισπανία
18:30 Σλοβακία-Ολλανδία
20:00 Ρωσία-Ελλάδα